24rodopi.com/Политика/Общество

26 ноември, след 11.00 часа:

Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември.

Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

И с недоумение научавам, че г-н Денков е свикал извънредно заседание на МС онлайн, допълва той.

Искам да се обърна към премиера: Г-н Денков, сняг онлайн не се чисти. Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС!

„Хората очакват от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е трудно и да им решава проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрекъснато спори, че той е премиерът на правителството, да докаже това.

Да напусне топлия и уютен кабинет, заедно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи необходимото така, че минимална снежна покривка да не се превръща в бедствие за хората и държавата - без ток, с непроходими пътища и прекъснати комуникации“, призова председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

 

26 ноември, към 12.30 часа:

"Не знам как си представя господин Пеевски ролята на премиера. Аз го призовавам, ако иска, да излезе със снегорин, с лопата...", заяви пред журналисти премиерът Николай Денков в отговор на думите на Делян Пеевски, че "сняг не се чисти онлайн".

 

26 ноември, към 15.00 часа:

Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за личния му комфорт. И му препоръчвам да не се заиграва с шегички, а да работи.

Така Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС отговори на министър-председателя за забележката, че сняг не се чисти онлайн.

„Ако признава, че не могат да се справят, ако не съзнават какво трябва да направят за да управляват държавата, да ме изберат за премиер. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се справя. И ще работя винаги за хората. Очаквам номинацията им още днес. Разбирам, че управление не се учи в химическата лаборатория, но виждам, че не се справят с трудностите.

Отговорност на премиера е да води и координира цялата държавна машина в името на най-добрата подкрепа и сигурност на хората“, напомни Пеевски.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/11/23 18:58

    Не закачайте шампоанения академик ! Той може и пяна да прави и държава да управлява .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/11/23 11:25

      Денков е академик и това не се присъжда току така. Пеевски какво е направил, какво е произвел, какъв е бизнесът му?

      Изтриване
    2. Анонимен27/11/23 12:05

      Не ставай смешен, той се самонаправи академик докато беше министър на образованието. Това говори ли ти нещо? Освен това, да не е академик по политически науки, химик е, какво общо има с управление на държавата. Пеевски има разнороден бизнес и сто на сто знае много по-добре как да управлява. Академикът се съмнявам, че може да управлява дори семейството си. Освен да чете написани готови речи за нагъзване до дупка пред Украйна, ЕС и Израел друго не видяхме няма и да видим.

      Изтриване
  2. Анонимен26/11/23 18:58

    Не закачайте шампоанения академик ! Той може и пяна да прави и държава да управлява .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/11/23 19:47

    Подкрепяме Пеевски за премиер. Само Депесе

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/11/23 21:10

    Точно така, г-н Пеевски. Подкрепям всяка ваша дума. Не могат да се справят с нищо, но не пускат кокала, че е сладък и апетитен. Народът да го духа, това им е мисленето на сегашните управници.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/11/23 21:25

    Кокала не го дават ,ръмжат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/11/23 22:38

    Gaz, gaz, gaz! Vseki kmet otvseko naseleno miasto da pokaje snimki, video, tablici, dokumenti s kolko i kakvi instrumenti, kakvi mashini, kakav personal raboti? Na koi sa padnalite darveta, na koi sa padnalite jici, kabeli i padnalite stalbove?! Vednaga publichni obiaveni pretencii za globi i publichno osvetiavane na horata i firmite, koito atakuvat teroristichno sigurnostta i jivota na bg narod suveren?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/11/23 12:42

    Ако е бяло, трябва да е пяна. Пяна от шампоан. Тона разбира Денков ! Какво му говорите за сняг ??? Той е академик, шампоанен !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/11/23 13:19

    Може да разпадне Н2О на водород и кислород и така да управлява енергията и държавата.За това сме го избрали.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/11/23 14:38

    ПЕЕВСКИ НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ПРЕМИЕР СЕ СТАВА КАТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/11/23 14:55

      А Денков спечели ли изборите ?

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.