24rodopi.com/Общество

Домашно куче нападна кърджалиец, а след неприятната среща мъжът бил с разбита в областта на тила глава. Месеци след инцидента той осъди собственичката да му изплати обезщетение.

Потърпевшият паркирал автомобила си в края на работния ден до блок на улица „Мара Михайлова“ в центъра на Кърджали. След като слязъл от превозното средство кучето го нападнало, а той опитал да се отбранява с ръце и крака. Животното успяло да го събори на земята, а едва тогава собственичката успяла да го хване и му постави каишката. Мъжът бил в шок, а след като се съвзел изпитал силна болка в областта на тила, а хващайки се за главата по ръката му останали следи от кръв. Той сигнализирал 112, а на място бил пратен екип на полицията. Прегледан бил в болницата, но отказал да бъде настанен. При падането били счупени два чифта очила, мобилен телефон.

Мъжът залитал, това провокирало кучето, което се изскубнало от повода. При две команди то спряло, но тогава потърпевшият започнал да ръкомаха, което предизвикало отново животното. При опит да го ритне, мъжът стъпил накриво и така паднал, пък бе версията на собственичката на животното, която вечерта на инцидента тъкмо се прибирала от разходка с двете си домашни животни в парк „Горубсо“.

Съдът в Кърджали наложи жената да изплати 4 000 лева обезщетение след нападението, като 3 000 от тях са за неимуществени вреди.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/11/23 09:28

    Извода е ...трябва да внимаваме случайно да не залитнем,защото може да бъдем разкъсани от помиари...Народееее...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/11/23 11:41

      Даааа, пълен ужас. И не, не са помияри, собственост са на някаква тъпачка, което е още по-лошо.

      Изтриване
    2. Анонимен21/11/23 13:31

      Няма закони

      Изтриване
  2. Анонимен21/11/23 09:36

    Ето тези ритачи и онези дето обикалят парковете с по един кол в ръцете това заслужават. Да има да взима. Тъпанар

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/11/23 11:40

      Малоумнико, кучетата трябва да се разхождат с намордници и на каишка! Хората носят пръчки и ритат бездомните. Като са ви толкова мили, прибирайте всички от улицата и се грижете адекватно за тях в домовете си. Иначе най-много някъде ти да си изядеш здраво боя.

      Изтриване
  3. Анонимен21/11/23 09:37

    двама такива дето посягат на животните ошамарих последния месец.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/11/23 11:00

      аз тебе ще ошамаря ще браниш помияри глупак да ядат хората

      Изтриване
    2. Анонимен21/11/23 12:08

      Щом си толкова отворен дай да се видим да те ошамаря и теб.

      Изтриване
  4. Анонимен21/11/23 11:37

    А бе тези собственици на кучета не са ли чували за каишки и намордници? Дъжни са по закон да ги разхождат по този начин! Какво си измисля, че човекът ръкомахал, загубил бил равновесие и това провокирало кучетата? Ама малоумнице, то по твоята логика, хората трябва да замръзват като ти видят песовете, щото може да ги провокират, като се движат. Ако в тази държава имаше закони като в белите страни, щяха да ти конфискуват кучетата, да платиш десетки хиляди, а не някакви мижави 4 бона, и доживотна забрана да имаш домашно животно. Засрами се, толкова лъжи изрекла, а пострадалият човек "кучета го яли", нали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.