24rodopi.com/Общество

Областният управител Никола Чанев посрещна в кабинета си новия кмет на Кърджали Ерол Мюмюн. Двамата обсъдиха в оперативен порядък проблемите, които стоят за решаване пред местната власт в навечерието на зимата и взаимодействието с държавната администрация.

Въпреки, че снегът ни подмина, занапред трябва да сме максимално бдителни в името на здравето и сигурността на гражданите, категорични бяха Чанев и Мюмюн. Областният управител изрази задоволство от първите стъпки на новоизбрания кмет, а именно: проектната готовност за изграждане на спортна площадка в кв. „Възрожденци“ и разтрогването на неизгодния договор с фирма „Иновия“ за поддръжка на зелените площи. Кметът пое ангажимент в най-скоро време да бъдат поставени мантинели на ул. „Осми март“, която бе основно ремонтирана преди 4 години, а недовършеният Информационен център на общината да бъде включен в капиталовата програма за следващата година и въведен в експлоатация.

В хода на срещата бяха обсъдени и други ключови за града теми като сметосъбирането, снегопочистването на кварталите, видеонаблюдението на парковете, стопанисването на плувните басейни, коледната благотворителност и др. Кметът и областният управител се договориха да провеждат регулярни срещи и да работят в синхрон с инструментариума на местната и държавната власт за благоустрояването на Кърджали и качеството на живот във всички населени места на общината.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/11/23 18:13

    А дано вашето дългогодишно приятелство да бъде едно ново начало за добруването, а след това и за възход на прекрасния ни град.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/11/23 18:29

    Haide priateli ste mislete nadpartiino i napravete kakvoto Mojete za grada dokato ste na vlast .Malko triabva 80 za naroda 20 kato iskate pribiraite i vednaga shte se oseti razlikata ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/11/23 19:13

    Браво, господа! Очакваме общи усилия да положите и да живне този наш красив град. Имате много работа за вършене, запретвайте ръкави и си помагайте!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/11/23 20:04

    За синята зона пак нищо! Кога ще я закривате...или поне редуцирате в поносим за хората обхват? Всички очакваме добри новини. Заемете се с този въпрос най-сериозно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/11/23 09:47

      Трябва да се вдигне цената на синята зона поне на 5 лева на час. Всеки мързел е с превозно средство и замърсява с фини прахови частици.

      Изтриване
    2. Анонимен28/11/23 11:26

      Тя е направена не заради праховите частици, а да дере неоснователно за приходи потъващи в джобове.

      Изтриване
  5. Анонимен27/11/23 21:15

    Околовръстен път е най-добрия вариянт за трафика

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/11/23 07:24

    ВНИМАНИЕ!До игралната зала в страни от Кауфланд има отворена шахта- два отвора,което е много опасно някой в тъмното да пропадне и да си счупи крака.Моля в най-скоро време да се затворят тези две шахти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/11/23 11:12

      През този мандат се опознайте,е през следващия ще решите какво да правите.

      Изтриване
    2. Анонимен28/11/23 11:24

      Години в опознаване и умуване - това значи несправяне и червен картон.
      После нов мандатоносител.

      Изтриване
  7. Анонимен28/11/23 14:39

    Браво Пипан само напред

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.