24rodopi.com/Регион

Ардино получи ценна сребърна плоча в категорията „Превъзходна дестинация“ в 20-то юбилейно издание на Швейцарското международно ваканционно изложение (Swiss International Holiday Exhibition), съобщиха от Общинската администрация. На провелото се престижно изложение в изложбения център на Лугано, Община Ардино беше представена с атрактивен щанд, който предизвика голям интерес. Наградата беше получена от официалния представител на общината - Дамла Йорданова, която сподели, че според проучванията на туроператорите интересът към България и Ардино се увеличава.


На официалната церемония Ардино бе представен като: „…живописен град, сгушен между планини и заобиколен от непокътната природа. Красотата на Ардино се състои в това, че притежава спокойна и релаксираща атмосфера, предлагаща автентично изживяване за тези, които искат да избягат от забързания градски живот. Ардино пленява своите посетители с природната си красота, богата история и топлотата на своите хора. Това е идеално място за любителите на природата, спорта на открито и културата, които искат да открият автентична част от България далеч от натоварените туристически дестинации“.

Припомняме, че Община Ардино получи специална покана за получаване на най-престижното Швейцарско признание за туристическа индустрия, която се дава с цел насърчаване на върховите постижения в международния туризъм.

„Тази награда ни задължава да работим още по-усилено и целенасочено за популяризирането и конкурентоспособността на нашата община в сферата на туризма“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/11/23 12:06

    Да хората си признават нашата родина е прекрасно за живеене

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.