24rodopi.com/Регион

Катастрофа между два автомобила и камион с кърджалийска регистрация е станала в неделния ден на околовръстното на Хасково.  Колите със софийска регистрация са се движили в посока от Кърджали, а камионът е бил в обратната посока, съобщават от haskovo.live.

Произшествието става в момент, в който водач на автомобил предприема изпреварване на камиона. За да избегнат челен удар, двете със софийска регистрация извършват маневри и се удрят в тира .

При катастрофата е пострадал  шофьорът на една от софийските коли. Той е прегледан на място от екипи на Спешна помощ и не е хоспитализиран в болница.

Дрегерът и на тримата шофьори не е отчел алкохол.

Шофьорът, причинил инцидента, се издирва.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/11/23 14:55

    Безумието по българските пътища . Вчера загина треньорът по футбол Ферарио Спасов . Днес катастрофа срещу товарен автомобил . Колко ли още катастрофи ще има до края на деня ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/23 15:44

    Този е син на алабаш телят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.