24rodopi.com/Спорт

След 4-та поредна загуба „Крумовград“ си „резервира“ трайно присъствие в „червената“ зона на Efbet лига – там, където ще се определят отпадащите и участниците в баражите за оцеляване.

Очаквано вторият в класирането – „Черно море“, победи 11-ия, „Крумовград“, но в края н амача ожеше да се стигне и до изненадващо реми.

"Черно море" - "Крумовград"                 - 3:2 (2:0)

голмайстори: 1:0 Васил Панайотов 15, 3:0 Алекс Фернандес 44, 54, 3:1 Димитър Тонев 67, 3:2 Божидар Кацаров 87

На стадион „Тича“ във Варна гостите губеха с 0:3, когато в 67-ата минута Димитър Тонев върна един гол. В 87-ата минута Александър Колев стреля опасно отляво, топката се отби в страничната греда и стигна до Божидар Кацаров, който от два-три метра вкара за 2:3. Страничният съдия отначало вдигна флаг за засада, но след консултация с ВАР голът беше зачетен. В 90+4 минута Джунейт Али можеше да донесе точка на гостите, но след удара му топката попадна в ръцете на вратаря Иван Дюлгеров, който я изпусна, но я улови отново.

„Можехме да стигнем накрая и до точката, но като цяло аз не съм доволен от начина, по който започнахме мача. Първото полувреме влязохме с прекалено голям респект към отбора на „Черно море“ и това трябва да ни е за урок, че едни мач се играе 90 минути, на само второто полувреме или само първото.

Разковничето беше в първите 45 минути, когато „Черно море“ тотално ни превъзхождаше и заслужено се оттегли с два гола преднина.

Със смените търсехме различни варианти, за да подобрим играта ни в атака, тъй като не бяхме достатъчно настойчиви, не създавахме затруднения на защитата на Черно море. Опитахме някои промени с по-офанзивни футболисти, с по-голям риск да поемем, тъй като резултатът вече беше 3:0 за отбора на Черно море“, коментира след мача треньорът на „Крумовград“ Станислав Генчев.

„Крумовград“: Благой Макенджиев, Клайдер Машедо, Раян Сенхаджи, Вячеслав Велев (71-ва мин. Даниел Миланович), Матей Шимич, Божидар Кацаров, Патрик Луан (71-ва мин. Китан Василев), Серкан Юсеин (71-ва мин. Ренан Арияш), Джеферсон Манярес (46-ата мин. Джунейт Али), Диего Рапосо (59-ата мин. Димитър Тонев), Александър Колев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.