Михаела Илиева/24rodopi.com/Регион

Официално, след положената клетва на 6 ноември, новоизбраният кмет на кирковското село Бенковски, Адриан Йорданов, започна своя мандат с редица дейности и важни обществени задачи. Първото нещо, което кметът направи след като встъпи в длъжност, бе да активизира всички назначени лица към кметството, отговарящи за чистота на обществените места. Заедно с тях в голямото "приключение" се впусна и той, като в рамките на една седмица бяха почистени местата около площада и центъра, както и главните улици. Тротоарните плочи бяха изчистени от камъните, насъбралата се пръст и от тревистите израстъци и така бяха приведени в нормален вид.

За първи път от много години насам виждам как тези хора работят и си вършат работата качествено. Може би наистина е трябвало кметското място да го заеме някой, който да въведе ред и да наложи контрол над хората, които чистят обществените места. Досега всичко беше занемарено и тези хора получаваха заплата без да се потрудят. Радвам се, че когато се събудих, видях Бенковски с почистени улици“, споделя дългогодишен жител на селото.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/11/23 18:20

    Bravo на младия кмет ...трябва свежа кръв и във Фотиново..На всякъде е биклуци ,улиците в пясък, а кметицата на кафе..секратарката не може да изкарва най прости документии пъ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/11/23 22:25

      Следващия път се кандидатирай ти за кмет, да те видим.
      Но не става с празни приказки по интернвт.

      Изтриване
    2. Анонимен27/11/23 11:25

      А с празни приказки при Мирем ставали?Обърнахте го на Ева търси Адам.Късмета на кукумяфката идвала на краката му ....

      Изтриване
    3. Анонимен28/11/23 19:09

      Ти родопска мишка! От страх криеш името си 🤣🤣🤣 щом много ти знае устата коментирай от твой профил.

      Изтриване
    4. Анонимен28/11/23 21:22

      Ти родопска мишка! От страх криеш името си 🤣🤣🤣 щом много ти знае устата коментирай от твой профил.

      Изтриване
  2. Анонимен26/11/23 20:48

    Кога ще се почисти пътят до новата джамия във Прилепци. Няма нито банкет. Нито пешеходна пътека. Над първите къщи е като джунгула. Чакат да се случи пак злополука. Заболяха ме ръцете да ви пиша вече. Сезирахме и общината и нищо по въпроса. Мълчание и бездействие.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/11/23 12:44

      Нерде Бенковски, нерде Прилепци!!! Зурна .

      Изтриване
  3. Анонимен26/11/23 21:04

    Кмете първо оправи центъра и периферията на центъра и след това се хфалби ги нареди .Центъра заприличал на бомбардировки от оно време ,а покрайнините са се превърнали на пустош изоставено от деведесетте

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/11/23 07:34

    Дано да сте такъв през целия мандат, а не в първите няколко дена

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.