24rodopi.com/Общество

„За мен е привилегия да бъда избран за кмет на Кърджали. Това е голяма чест и осъзната отговорност към всички граждани. Затова обещавам едно-ще оправдая очакванията, ще оправдая тази отговорност. Заедно с екипа ми и служителите в Общинска администрация ще положим всички усилия нашият дом Кърджали да стане по-добро място за живот и инвестиции“.

С тези думи започна мандата си като кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.

Новата местна власт положи клетва. Това сториха Ерол Мюмюн, 41 общински съветници, както и 96 кметове на кметства.

Учредителната първа сесия на разпоредителния орган започна в 11 часа.

Заседанието се води от най-възрастния общински съветник-Сейдали Сейдали от ДПС.

„Подкрепата за всеки един от вас е подкрепа за това Кърджали да се превърне в мечтан дом и в положителен пример за развитието на общините в България. Общувайте с гражданите, бъдете близо до хората и така заедно ще решаваме техните проблеми“, призова съветниците и кметовете на населени места Ерол Мюмюн.

„Предстои ни още от утре много сериозна работа, редица задачи. Предстои ни обстоен анализ на политиките в общината, във всяка сфера-инвестиции, финанси, социална, културна, спорт. Ще начертаем планове за развитие на Кърджали-краткосрочен и дългосрочен“, посочи Ерол Мюмюн.

И призова: „Всички заедно, подчертавам заедно, можем да се справим в името на успеха и просперитета на Кърджали. Затова ви уверявам-Общинската администрация ще се ръководи от разбирането за прозрачност, ефективност и отчетност пред Общинския съвет. В предстоящия ни мандат, чрез конструктивен диалог, ще постигнем високи резултати. Аз ще бъда кмет на всички кърджалийци!“, заяви Ерол Мюмюн.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/23 12:22

    Кокво ще направите със синята зона, нещо ново или по следите на предшественика ви ще вървите?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/23 12:23

    Улица Трапезица тъне в мрак. Също така е пълно с бездомни кучета там. От там може да се захване с изпълнение на краткосрочните планове

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/23 12:36

    Кмета оправи синята зона.Разбити странични улици такса синя зона

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/11/23 18:45

      Пълна пародия на синя зона

      Изтриване
  4. Анонимен8/11/23 12:47

    Обърнете спешно върху всеки един назначен в Общината служител,че стана голяма анархия,всеки коли и беси.Спешно да се вземи мерки за Центровете от семеен тип особено в градската част,че се самозабравиха от ,,Директора" до персонала.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/23 13:02

    Зависи кои ще бъдат зам. Кметове във общинската администрация.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/23 13:08

    Дано новия кмет се справи с бездомните кучета,че в скоро време ще станат повече от хората

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/11/23 13:21

    Тотална чистка на самозабравилите се дерибеи началник отдели и компрометирани служители.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/11/23 13:53

    Силни думи, звучат оптимистично. Очакваме промените да започнат веднага, не ни разочаровайте. Да се стегне общинската администрация, да се върне красотата на Кърджали!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/11/23 14:04

    Първо трябва да се уволни Нермин Мехмед тя е опасна+това ревизи от нап за имотите от къде са

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/11/23 14:44

    хайде кмете горния район Енчец Главатарци нямаме много очаквания от вас само и само да оправите пътя в кв.Боровец ул.Юмер Лютви много ама много ще сме ви благодарни искаме НОВО НАЧАЛО ЗА НАШИЯ ХУБАВ ТУРИСТИЧЕСКИ РАЙОН

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/11/23 14:50

    Безразборно се продаваха на безценица парцели от вилната зона, Обаче само на определени свои хора.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/11/23 16:02

    Отчитайте се пред гражданите, а не само пред Общинския съвет!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/11/23 16:52

    ПЪТИЩАТА ПО ЗЛЕ ОТ ГАЗА

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/11/23 17:47

    Стоп на синята зона, стопове за безразборните строежи, чистота, светлина, ред и дисциплина по улиците, грижи за кучета, глоби за боклук през балкона или на шосето, околовръстен път...има още...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/11/23 18:26

    Честито! Виждам искра и желание в господин кмета! Дано успее да съхрани искрата и да дерзае за просперитета на града! Всички, които живеем тук, плащаме данък, очакваме резултати. Успех!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/11/23 19:37

    ЧЕСТИТО,
    МОЛЯ,ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ И СЪДЕЙСТВАТЕ ПАРКИНГА НА БОЛНИЦАТА ДА СЕ ОТВОРИ ЗА ПАЦИЕНТИ И ПРИДРУЖИТЕЛИ ТЕ ИМ .НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ПАРКИРА И КОШМАРНО Е ЗА ПАЦИЕНТИТЕ С БАСТУНИ И ПАТЕРИЦИ ДА ПРЕОДОЛЯВАТ ПРЕПЯТСТВИЯТА ЛАЗЕЙКИ ПО ЗЕМЯТА ОТ КЪМ УЛ.ВЛАДАЯ И УЛ. ПОЛКОВНИК ДЕРВИНГОВ ОТИВАЙКИ НА ПРЕГЛЕД ИЛИ ПОСТЪПВАНЕ В ОТДЕЛЕНИЕ ЗАЛЕЧЕНИЕ.
    БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО,НАДЯВАМЕ СЕ ЗА ВАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ!УСПЕХИ В БЪДЕЩЕ И НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.