24rodopi.com/Политика

Аз чух едно-единствено нещо, което си струва да бъде повтаряно. Новоизбраният кмет на Кърджали каза „Аз ще направя така, че младите хора да се върнат във властта“.

Нищо по-важно не стои пред България като задача от това. Всички новоизбрани кметове да си го запишат това и да го сложат на бюрото.

И това е всичко, което могат да направят за България. Иначе България си отива.

Коментар на проф. Михаил Константинов, математик и бивш зам.-председател на ЦИК.

Струва си да се повтори в деня на важното заседание на Централния съвет (ЦС) на ДПС, на което ще бъде даден старт на отчетно-изборна компания, в края на която ще се проведе националната конференция. Днес се бъде насрочена дата за провеждането на форума за избор на ново ръководство на партията.

Последното заседание на Централното оперативно бюро бе водено от Централното оперативно бюро на ДПС проведе във вторник първото си редовно заседание под председателството на почетния председател д-р Ахмед Доган и председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/11/23 12:00

    Със тези мизерни заплати ли. Със тези минимални осигуровки ли. Работодателите си пълнят гушата, въобще не ги интересува работника. Гладен ли е. Жаден ли е. Има ли пари за хляб. Къде живее. Просто нямам думи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/11/23 19:28

    След като демографският фактор е най-важен за ДПС, нека се заемат с повишаване на жизнения стандарт на населението. Г-н кметът на Кърджали обикаляше села, строителни фирми, училища и др. Когато възобнови посещенията нека да погледне и ведомостите на работниците, дали отговарят на решението на строителната конфедерация за минималните заплати и пари за храна. Новият модел трябва да се реализира и все отнякъде трябва да се започне с комплексни усилия, а не само кмета да бъхте без другите да си мръднат и малкия пръст.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.