24rodopi.com/Коментари

Ако целият свят ти е задължен, значи си украинец.

Това, разбира се, е от Фейсбук. Радва яко потребителите в социалната мрежа, най-вече "длъжниците".

--

Искам да напомня на господин Петков (Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ -  б.р.), че беше петък около пет часа и той ми каза, че ако не бъде избран Васил Терзиев за кмет на София ще падне правителството. Тогава аз от Самоков призовах ГЕРБ и благодарение на тези гласове Терзиев спечели изборите и кабинетът не падна.

Това пък е признанието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На друго място това би имало друго звучене с изтрезвяващо-разтърсващи нюанси, но тук си е България и си кънти като поредна „оригинална глупост“ в социална мрежа.

--

Които са останали в „Сарая“ и след края на заседанието на Централното оперативно бюро снощи, те ще бъдат най-близо до Ахмед Доган и Делян Пеевски оттук нататък – и до националната конференция, а и след това.

Това пък е от 24rodopi.com до активистите на ДПС, които „жужат“ от снощи: Кои си отиват и кои ще останат на върха в ДПС?

Колкото до кърджалийското присъствие по "върховете", положението е "все още е тъжно".

---

Ако горните редове са „детска игра“ за дешифриране, няма да се затрудните и със снимката: Коя монета „тежи“ повече?!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.