24rodopi.com/Спорт

„Черно море“ победи трудно гостуващия „Арда“ в мач от 16-ия кръг на efbet Лига с 1:0. Единственият гол отбеляза Васил Панайотов в 81-ата минута.

В 79-ата минута голаджията на „Арда“ Преслав Боруков изведе в отлична позиция Абубакар Тунгара, който стреля, но вратарят на домакините Иван Дюлгеров успя да спаси с крак.

Две минути по-късно Велислав Василев пресече една лошо изритана топка от вратаря на гостите Господинов. Без да се бави Василев центрира отдясно в наказателното поле на гостите, където Васил Панайотов пое топката с гърди, завъртя се и с майсторски изстрел донесе победата на „Черно море“.

Очаквайте подробности

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/23 17:41

    Тунчев,а гол кога?5 поредни мача за Арда без гол.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/23 18:38

    Вярно е че не вкарваш ли вкарват ти , но трябва да отбележим че и вратаря Господинов допусна голяма грешка при гола. Така не чисти топка когато защитата е разредена.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/11/23 18:45

    Арда падна от Черно море и Карадайъ си подаде оставката .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/11/23 19:59

    Господинов, такъв пас 50 метра по земя не се прави.Запомни и се стегни !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/11/23 23:23

    Време е да се върне на Арена Арда майстора СЛАВКО МАТИЧ. С Тунчев нама да има качествен футбол в АРДА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/11/23 12:00

      Най точния коментар

      Изтриване
    2. Анонимен8/11/23 13:16

      Не гледаш и не слушаш ли футболните коментатори каква оценка дават на Тунчев и изобщо на треньорите които се задържат по дълго ? Че и мнение имаш кой да бъде треньор!Амсалак!

      Изтриване
    3. Анонимен8/11/23 23:05

      Ха, тези платени коментатори пък страшни капацитети ,ако те са ти ориентир а не собствена преценка проблема си е само твой

      Изтриване
  6. Анонимен8/11/23 08:56

    Който не е.. е жена си други я ей.. т това е закон божи!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.