24rodopi.com/Политика

Областният съвет на Младежко ДПС номинира председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски за председател на ДПС на XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи.

Това е решението на ОблС на ДПС, което заседава днес. Очаква се примерът на кърджалийци да бъде последван от младите депесари в другите региона на страната.

Националната конференция ще се проведе на 24 февруари 2024 година.

На заседанието на Областния съвет на Младежко ДПС бе приет график за провеждане на общински отчетно-изборни конференции, както и за областна отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС в Кърджали, посочват от организацията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/23 19:46

    Брей, много бързо забравихте хасанчо бе младежи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/11/23 07:32

    Интересно, областния съвет решава преди да са се провели местните и общинските съвети Нещо това мяса на лизачи .Ако продължават така ще има много смени по места Пеевски не е обичал лизачите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/11/23 08:13

    Яламалъците на големите се продължават от младежите! Страх за постовете и келепирите. И винаги първи в България по подмазвачество.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/11/23 08:42

    Вечните младежи.. Станахте на 40 години, още седите на тази маса.. Дайте път младите!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/11/23 09:55

      Ами в средите на възрастните не могат да бъдат, защото не им позволяват да правят интриги.. То като гледам младежка организация не е останала затриха го групата на...

      Изтриване
  5. Анонимен24/11/23 09:00

    Сещам се за вица Кой ще даде въжето или ние сами да си го носим- бездушници!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/11/23 09:41

    Какви номинации, той е посочен от когото трябва?! Пълна безхарактерност.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/11/23 20:38

    Лизането да започне сега...!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.