24rodopi.com/Общество

„Продължаваме да бъдем мачкани и заливани със сухи млека, палмови масла, замразени меса. Има голямо нарушение", заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Нова нюз фермерът от Кърджалийско Бойко Синапов, който е председател на Обединени български животновъди.

Припомняме, че големите фермери поискаха оставката на земеделския министър Кирил Вътев.

„Проблемите идват от неправилното подреждане на мерките в сектор "Земеделие" в Стратегическия план. Той не е в полза на работещите хора, а лобистки, в полза на някой конкретен“, каза Бойко Синапов.

"Лично не виждам какви интереси имам, като съм само фермер и браншовик. Големите фермери бяха ощетени от украинския внос. Не бива да ощетяваме отново животновъди и оранжерийни производители, не са получили и стотинка от помощта заради Украйна. Така че не искат повече пари. Идеята беше от Министерство на земеделието да слязат при нас на протеста, но зам.-министъра предизвика ескалация. Ние винаги сме готови за разговор и дебат. Министър Вътев продължава да казва, че проблемите са нерешими, но това не е така. Отстояваме позициите си и казваме проблемите си от месеци. Имахме уговорка да бъдат поправени грешките на служебния кабинет", коментира той.

По думите му България е изостанала много по мерките, които трябва да усвояваме. "Управляващите не си признават допуснатите грешки. Убеден съм, че ако сформираме група и се срещнем с еврокомисаря, нещата ще се случат“, категоричен е Синапов.

 

 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/11/23 20:34

    Стига с тоз овчар потомствен, хайдутин

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/11/23 20:48

    Не ни занимавайте с топали, синапи, бисерчета......Знаем ги, хамелеони!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/11/23 23:42

    Боко кажи си имотното състояние и на близките ти ? Ти не защитаваш фермерите, гледаш на близкия ти кръг.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/11/23 08:21

    Като не се вслушахте в съветите на Йордан Малджански и се обединихте с много други български земеделски и животновъдни фермери сега какво ще постигнете ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/11/23 08:42

    Най малко ти трябва да говориш млък.Повечето животновъди трябва да сте на топло бе чоджум не субсидии затвор трябва.Мери,пасища денимимис точите държава та а животните гладуват и мизерстват поне страх от горния нямате ли бе ач копеци грехохота е да мъчите животните.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/11/23 10:47

    Пази боже сляпо да прогледне.Дребен играч от бърчинката.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/11/23 11:32

    България е Райска земя има климат който го няма никъде в Европа Алчността на някои развали Земеделието на цялата страна

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/11/23 12:32

    Немой така бре,стига сте мъчили животинките.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/11/23 13:34

    Боико затвори си устата да не доиде нап при тебе крадец само ти ли имаш ферма ДНЕС 25,11 ПО НОВА МИНИСТАРА ТИ ДАДЕ ОТГОВОР

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/11/23 14:15

    Май го докарвате главно от субсидиите,животните на книга.Дядо Ти цял живот е гледал стотици глави добитък главно със субсидии,та месото и млякото им са били вкусни,истински!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/11/23 20:59

    Радвайте се че само ви мачкат ,но точно вие бандитите ,разбойниците и престъпниците които само чакате субсидии и какви ли не помощи от държавата ,сте за назидание на мегдана ,защо то Каква полза държавата и народа има от вас -.само дето грабите народа с високи зени и далаверии да получавате помощи ..Всеки животновъд е длъжен да се оправя както може след ксато си избрал да става такъв.Когато започнете да давате на държавата на цени посилни на потребитела ,само тогава имате право на претенции

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.