24rodopi.com/Общество/Коментари

Бърз поглед върху темите от изминаващата седмица.

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн представи официално екипа си. Още на първия „опознавателен брифинг“ обяви и новина: скъсва с неизгоден за кържалийци договор за „чистота“. Спести на данъкоплатците едни 6,2 милиона лева за дублиращи дейности на останалите две фирми, отговарящи за дейността. Последва и първа сесия с новина №2: спортен комплекс във „Възрожденци“. Децата в квартала посрещнаха инфото с „Айдее, айдеее“.

Делото „Местан-Ахмед“ не само, че не тръгна отново, ами и върнаха на прокуратурата „топката“ за нов обвинителен акт. Подобни дела се решават в рамките на година. За това изминаха почти пет до момента. Очаквайте още толкова. Единият от обвиняемите мълчи със сведена глава, другият се чувства като Георги Димитров в Лайпциг.

Кабинетът се похвали с бюджета. „Ма`ам си джейс“ за някои работи.

Лена пък пращала някакви есемеси. Парапетни истории, а мишената Руди Отцепника. Някой си щял да изчезне. Така се води политика в БГ. Заплашват се като през 90-те. Липсва само фон от „Бял „Мерцедес“ ме преследва“ и „Тигре, тигре“.

Боби Михайлов рекъл на депутатите „Не искайте оставки, защото нищо не сте направили за футбола“. Айде, бе! А, номер 13 при „тигрите“ от Бистрица?! Емен и „Футболист на годината“ да го направите.

Пак при нас си. Рибарите отново на протест. Онези с елените не ги еб…, но момчетата няма да се предадат. Дори ще изчистят кочината из язовира.

Като заговорихме за отпадъци, да сте виждали зелка от бидон да се търкаля край блок?! Няма, такива неща не се изхвърлят. Всичко друго от стъкло, найлон и т.н. лети от терасите. Пазете се. Спасение от манталитета няма.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.