24rodopi.com/Регион

За всеки има по нещо, а за всички – студ, но пазарското настроение преди празниците е факт.

Констатация на един от търговците на традиционния неделен пазар в село Мост.

Пуйки, стоки за бита, друхи, перилни препарати, плодове и зеленчуци, скара… и 0 градуса. Това е картината на 100-годишният пазар на 9 декември 2023 година.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/12/23 13:28

    Очакваме и ние с много голям интерес всички нови епизоди от филма завинаги свързани с Ханс. Тази нова продукция ще ни радва и даде голямо предимство да следим и търсим всички важни стъпки за да се получат нещата добре. От известно време се гледа и търси тази сигурно голямо и важна дилема даваща предимство на хората, които ще правят добрини и любов. Очакваме и ние да видим с времето дали ще станат промените доста бързо.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/12/23 15:46

    Бабата вика пари нямам. Ти пък пуйка ще купувам викаш. Как става тази работа. Явно той взима пенсиите. Затова има.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/12/23 17:39

    Къде са ветеринарните.? От месец има пълна забрана на пазарите с пернати.Този е май над законите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/12/23 17:44

    Хубаво пишат пуйки ,ама продажбата на кокошки ,пуйки е под Забрана от няколко седмици в цялата страна ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. .Някои от Ветеринарната са си спестили ходенето на Мост в тоя студ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/12/23 21:23

    Колдурите са се свили от студа,чакат някой да ги купи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/12/23 06:50

    Ииии забранено какво да прави човека забрана няма
    Килимчи Бизнесмена от пазара

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/12/23 20:18

    В събота обиколихме пазара да сикупим един петел. Обясниха ни чи има забрана от месец. Гледаме май забраната не важи за пазаря в мост.Ветеринарни къде сте?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/12/23 13:08

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.