24rodopi.com/Регион

Община Ардино ще реализира нови три проекта, съобщи кметът инж. Изет Шабан. Той отбеляза, че администрацията е получила одобрение от Държавен фонд „Земеделие“ за финансиране на подаденото през настоящата година проектно предложение „Обновяване на сградите на общинска администрация Ардино“. Общата стойност на проекта е 977 900 лева, уточняват от пресцентъра на Общинската администрация.

Вторият одобрен проект е по Националния план за възстановяване и устойчивост за финансиране на проект за енергийно обновяване на сградата на кметството в село Боровица, на стойност 276 589 лв. Кметът инж. Изет Шабан уточни още, че е подписал и допълнително споразумение с Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) за отпускане на финансови средства за ремонт на пътя Седларци  - Жълтуша – Граница общ. (Ардино – Мадан) – Галище – Буково“на стойност 885 943 лв. За първия етап на същия обект през 2022 г. бяха осигурени от МРРБ финансови средства в размер на 892 235 лв.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/12/23 15:08

    Да осигури вода по селата, цяло лято носят вода от близките чешми, кмете осигури ВОДА !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.