24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ прекъсна серия от 7 мача без победа и, надвивайки „Берое“ с минималното 1:0, прибави ценни три точки към актива си.

Мачът от 19-ия кръг на efbet лига се състоя на стадиона в спортния комплекс на пловдивския „Ботев“ в Коматево, където „Крумовград“ играе домакинските си срещи.

Единственото попадение падна в 15-ата минута, когато Ренан Арияш получи пас от ляво и с външен фалц от 20-ина метра прати топката неспасяемо в горния ъгъл на вратата на гостите от Стара Загора.

С актив от 21 точки „Крумовград“ заема 11-о място във временното класиране.

"Изключително доволни сме от спечелените три точки. След толкова дълга серия без победа настроението в съблекалнята и психологическата настройка на футболистите бяха доста ниски. Имаше прекалено голямо напрежение, което днес се видя и по време на мача. Допуснахме доста непредизвикани грешки, но за сметка на това имаше голямо себераздаване от всички футболисти и борба до последно. Най-хубавото за нас е, че завършваме мача без допуснат гол. Успяхме да отбележим един, пропуснахме и 2-3 ситуации, в които можеше да направим победата по-убедителна, но най-важното в днешния мач беше да го спечелим, за да могат футболистите да се отърсят. Качествата, които имат, са доста по-големи от това, което показваме в момента като игра и съм сигурен, че те вече ще разгърнат своя потенциал", коментира след мача старши треньорът на „Крумовград“ Станислав Генчев.

„Крумовград“: Благой Макенджиев, Ренан Арияш, Раян Сенхаджи, Вячеслав Велев, Матей Шимич, Серкан Юсеин (72 - Жак Пехливанов), Божидар Кацаров, Джунейт Али (80 – Джеферсон), Димитър Тонев (61 – Китан Василев), Патрик Луан (80 – Октай Юсеин), Александър Колев


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.