24rodopi.com/Политика

Една от общинските организации на ДПС в област Кърджали ще има нов председател, в другите шест партийните ръководители ще получат доверие за още един мандат.

Това сочи проучване на екип на 24rodopi.com в 7-те общински съвета на старта на отчетно-изборната кампания. За обобщението сме ползвали и информация, свързана с анализа на ДПС за местните избори и водените разговори „кърджалийски структури - централа“.

Малка е вероятността за смяна на председател във втора община, като това е възможно само при изразено желание от негова страна да се оттегли по лични причини.

Първата общинска конференция ще се проведе в Кирково, тя е насрочена за 21 декември. Другите 6 отчетно-изборни събрания са през януари 2024 година. Областната конференция ще се състои на 3 февруари, а националната – на 24 февруари.

Очаква се след националния форум структурите на ДПС да функционират в режим „повече работа“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Голямото бачкане....? Явно до сега е било голямото крадене....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/12/23 13:57

      Който е крала крал отсега нататък 90% ще идат нагорнище

      Изтриване
  2. Анонимен4/12/23 21:30

    34 години....... нови хора, нови форми, нови/познати/средства

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/12/23 09:26

    Всички да се подменят със други. И да се работи яко, а не да се мисли само за кражба.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/12/23 11:34

    KIRKOVO TRYABVA NE6TO NOVO KATO PIRVA KONFERINTSIYA SIGORNO TAM 6TE E NOVO

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/12/23 11:37

    Какво бачкане, какви 5 лева!
    Идват нови супер модерни крадци. По интелигентни, по нагли и по усмихнати. Старите конвенционални крадци им мина модата и ще се пенсионират. Където се е крало пак ще се краде. Но вече ще се краде на едро.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/12/23 17:49

    Да не би да е в Кирково първата промяна. Бравооо!$£

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/12/23 17:50

    И в седемте общини трябва да има промяна.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.