24rodopi.com/Криминале

66-годишен велосипедист е пострадал тази сутрин при нелеп инцидент. Мъжът се е блъснал в… отворена врата на такси, научи 24rodopi.com.

Произшествието е станало около 7,30 часа в близост до пешеходната пътека на булевард „Беломорски“, в района на Езиковата гимназия. Таксиметров автомобил е спрял, за да слязат клиенти. В този момент от бившето МТС се е спускал мъж с велосипед. В момента, в който доближил леката кола, един от клиентите решава да слезе и отваря. Тогава последвал и сблъсъкът на забързания велосипедист.

Мъжът е откаран за преглед в Спешното отделение на болницата в Кърджали.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/23 09:47

    Наглите таксиджии карат и спират както си искат.Арогантни до безобразие!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/23 09:58

    Немой така бре ,чоджум,тука хора има.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/23 10:06

    Какъв велосипед в този студ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/12/23 12:50

      Щом няма сняг всеки ден си караме

      Изтриване
  4. Анонимен6/12/23 12:13

    Факт е, че такситата се спират навсякъде, но клиентът за първи път ли се качва в кола, защо не е погледнал дали идва друга кола? Можеше да е много по-тежък този инцидент, ако не беше велосипедист.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/12/23 12:21

      НЕ МОЖЕ ДА СПИРА КЪДЕТО СИ ИСКА . В Дания таксиметровия шофьор изкарва курс където се учи къде да спира . Например в локва не спира . Не ти дава да отвориш врата ако е опасно . Учат се хората на всичко . Как да си професионалист . А не някой одъртял изпушил 6 кутии цигари вътре без да отваря прозорците да те обслужи . Има книга за българските таксиметрофи шофьори как да си увеличат приходите . Там пише не давай мигач ще изхабиш акумулатор . Не пускай парно харчиш гориво . Направи обратен завой където и да си за да пестиш гориво . Бутай таксито да не тормозиш стартера и акумулатора . Абе всякакви чалъми

      Изтриване
    2. Анонимен6/12/23 15:58

      Да сравнявате Дания с държава от вторият свят,заплати, стандарт на живот е все едно с 5 лева да се качиш в Копенхаген на такси. 😁😁😁

      Изтриване
  5. Анонимен6/12/23 15:41

    Как се спира преди пещерна пътека и къде са пътните полицаи ,спят ли?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/23 13:18

    Велосипедистите да си седят на тротоара, на на пътната лента. Нямат място там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/12/23 12:52

      Искам да ви видя как ще карате на тротоара по моста малко по нагоре които е широк 50см

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.