24rodopi.com/Коментари/Общество

Бърз преглед на изминаващата работна седмица.

Наместо предколеден сняг, милиони заваляха като пролетна градушка към региона. За реализирането на отдавна чакащи проекти. Можело значи.

8 блока ще се санират в Кърджали, 9 в Рудозем. Предвид факта, че миньорският град се обикаля за пет минути, то май там реализацията е на 100 процента. Оценка Слаб (2) за Инфо центъра в Кърджали, чиято работа е май да се хвали колко прессъобщения на година пуснал. Ама да информира хората как, защо и кога да кандидатства за нещо-тц!

Важна е службицата. „Мекерета недни“, вече се чува от съседния блок. Останал е в зона „изпадащи“ от санирането. За доплащане пък забравете. При сграда, оценена на милион, де са тия комшии дето ще се съберат и решат да извадят едни 200 бона?!

Това за региона.

Нататък.

Спряха интервюто на руския посланик при Петър Волгин в БНР и забиха последния пирон в ковчега на илюзорната свобода на словото. Вие да не мислите, че в Германия е по-различно? Сами прегледайте информационните им сайтове и ще се убедите, че всички жаби са в едно блато.

Депутатите приеха промените в Конституцията. И 165 от тях станаха на крака, за да ръкопляскат. Голямо чудо са сътворили! Служебният премиер щял да се избира от предварително зададен списък от хора, заемащи „тежкарски длъжности“, наместени там от самото правителство. Главният прокурор ще работи пет, а не 7 години, след това-нов. Хора с двойно гражданство ще могат да стават депутати.

Ако смятате, че това нещо ви грее-честито. С последното може би ще им се получи така жадуваното голямо връщане на гастарбайтери. Гурбетчии обаче много, много не им трябват. Ще вземат да объркат сметките. Така де, по-добре да си стоят там и да пращат евро към дома, че тъкмо бюджетът да си отдъхне.

Бре, голямо нещо сториха!

Като „преместването“ на паметника на Съветската армия. Което по същество си бе нарязване за срап. Съдът обяви, че всички действия са незаконни. След флекс, качулка. Пък и си изпроси от „жълтопаветния сектор“ етикета „руски пропагандчици“.

Историята помни и едни други депутати дето пляскаха. Ама след това приеха съдбата си без аплодисменти. Не се чете в тази държава, тя затова на този хал!

Пак към нас.

Цената на домашната ракия достигна 15 лева за литър. При 7 миналата година. И това, ако не е съкрушителна инфлация…

 

 

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/12/23 10:31

    Така е в завладяната държава!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/12/23 10:47

    Очаквайте новия световен ред на Сатанизъма

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/12/23 21:28

    Пак ще трябва да ни спасяват братята!! Но дали ще си дадат зор този път- незнам!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/12/23 23:13

    Абе хора не разбрахте ли ,че депутатите ги избират и номинират във гаража на Яни срещу блок изток в центъра на града.....там се взимат кой ще става кмет и кой депутат.....след тежки решения

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.