24rodopi.com/Кърджали

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн посети днес, на светлия християнски празник Рождество Христово централната църква „Св. Георги Победоносец“. Енорийският свещеник Отец Петър  Гарена каза пред  присъстващите на молитвата , че традициите и разбирателството са важни за всички кърджалийци, независимо каква религия изповядват и че от всички нас зависи да живеем в мир и спокойствие и да споделяме своите празници. Той благодари на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски за осигурените за миряните църковни календари, благодари и на Ерол Мюмюн, затова че  с присъствието си в храма показва, че е кмет на всички кърджалийци.

Кметът поднесе  поздравления на  присъстващите в храма за Коледа и им пожела светли дни.

„Коледа носи в себе си вековните традиции  за мир, любов, семейна топлина и  семеен уют, смирение. Искам да Ви пожелая да бъдете здрави преди всичко, да имате многобройни поводи за радост и усмивки, да бъдете смирени, да почитате вярата,  да почитате по-възрастните и нека силата на Господ бъде над нас и да ни  пази всички нас! Искам да Ви поздравя и с предстоящата Нова година. Нека да си пожелаем мир, мир в  в света, мир в нашите семейства, мир в душите ни.Бъдете здрави и благословени!“, каза в приветствието си към миряните кметът.

Ерол Мюмюн раздаде на миряните църковните календари, осигурени от председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и шоколади.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/12/23 16:26

    Браво на Делянчо! Честито Рождество Христово!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.