24rodopi.com/Регион

Чисто нов електромобил вече е на разположение на Община Джебел. Новата придобивка за нуждите на Общинската администрация е след спечелен проект пред Националния доверителен екофонд.

Електромобилите осигуряват  значителни ползи за околната среда и хората при използването им, най-вече поради факта, че не генерират въглеродни емисии при своето движение. Отпадат разходите за горива, поддръжка и текущи ремонти и не се замърсява природата.

Джебел вдига с ново ниво категорията за „Чистота и еко“. Общината вече разполага с прахосмукачката Glutton за градски отпадъци. Машината е максимално безшумна по време на работа, а нейната маневреност в тесни улици, както и между паркирали коли, категорично я прави най-доброто решение за почистване в градска среда. Тя може да се използва за всички видове настилки: бетон, асфалт, тротоари и др., като засмуква отпадъци с до диаметър 12,5 cm, например хартия, картон, цигарени пакети, алуминиеви кутии, стъклени и пластмасови бутилки, мъртви листа, отпадъци от дърво и много други. Освен това прахосмукачката притежава опцията за странична кофа с щипка за по-големи отпадъци. Професионалната почистваща машина отделя нулеви емисии на въглероден диоксид благодарение на електрическата си технология и не причинява шумово замърсяване. Предназначена е за работа с 240-литрови кофи, от които лесно и бързо могат да бъдат изхвърлени събраните отпадъци. Размерите на самоходната градска прахосмукачка са изключително компактни.

Всичко това прави машината идеално решение за почистване в градски условия, тя лесно изкачва бордюри и е 100% екологична.



 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/12/23 11:08

    В Кърджали да ли ще имаме такива прахосмукачки

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/12/23 11:15

    Аз Дачия Спринг съм ползвал. За нищо не става - играчка!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.