24rodopi.com/Политика

"ГЕРБ, няма ГЕРБ. Аз бях един от последните от ГЕРБ. Това бяха едни млади хора. 2009 година, когато правихме ГЕРБ – няма нито един. Машина за гласуване не искам да бъда. Не съм обиден. Партията е на един човек – да прави каквото си иска. Последно говорихме преди 5 месеца.Този човек го обичах, вече не. Имаше между нас неадекватни действия. Да е жив и здрав, не му мисля лошото“, коментира в сутрешния блок на Бтв Вежди Рашидов – бивш председател на парламента и бивш министър на културата.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, почетният гражданин на Кърджали отвърна: „Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл.

„ДПС са постоянен факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво-надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката“, отбеляза Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като лидер на ДПС, отвърна: „Що не, какъв е проблемът? Че е повече килограми. То и аз съм“.

И още от Вежди Рашидов: „Оставете „Магнитски“, това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил много яко, за разлика от мълчаливите агнета, медиите гърмяха много. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме разговор, зад тази осанка седи един умен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана депутат. Умен човек пари прави, а той поне си ги декларира“. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/23 17:49

    И Веждито каза: Да бъде, Делян да бъде

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/23 17:59

    Вежди. Не ти, а ГЕРБ проби в Кърджали. Преди това ти се пробва с много други партии но не стана. Знаеме те кой си в Кърджали. ДПС няма да те вземе колкото и да се навеждаш.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/23 18:28

    Никога повече на този свят няма да има лидер на ДПС от Кърджалийско, никога! Освен ако не ме намерят и изберат мен! Нека бъде Делян...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/12/23 18:30

    ще се върне в ДПС ама друг път предател майчин почна да лижеш а......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/12/23 19:29

    До кога ще слушаме празните приказки на бившият министър на културата .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/12/23 21:30

    Всички които Доган вкара във властта като Веждито го изложиха

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/12/23 22:19

    Пеевски е млад и деен, гони задачите. Няма да издъни общините. Каквото каже - става. Взискателен, но е щедър.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/12/23 22:28

    А за теятрото г-н слюнка

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/12/23 23:19

    Тая джибра какво го канят по медиите и се изживява на медийна звезда.Един пропаднал алкохолик изживява щ се на голям политик

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/12/23 09:09

    По голям ибрик и фурнаджийска лопата не съм виждал през живота си. Цял живот на държавна ясла. На здраве Веждичка

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/12/23 10:24

    Бравос,аплодисменти.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/12/23 12:37

    Могат да го приемат в Холивуд . Нали се снима с Робърт Де Ниро заедно с Боко в София .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/12/23 09:21

    Нагаждач еййй! Га яде кифтетата ни рива

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/12/23 09:25

    Ей това е алчно копеле! Не се ли наяде гъз? Колко години си под чучура?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен11/12/23 09:59

    този псевдо не знам какъв да го нарека защото не е никакъв.но сигурно е един нагъл кариерист и неблагодарник. бойко му даде всичко но накрая пак го плюе защоноискаше до наси---не да е на държавната ясла но с Бойконвата благословия и милостиня.той пробил в кърджалри.храна за наивници.нищо не си спечелил неуважаеми господине.къръджалийци и то турците най вече НЕ ТЕ ОБИЧАТ. СПЕЧЕЛИ ТОГАВА ГЕРБ В КЪРДЖАЛИ И ТО С АКТИВНАТА РАБОТА НА КАРАЯНЧЕВА МАКАР ЧЕ ИМАШЕ ЕТИКЕТА ....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.