24rodopi.com/Общество

Пътен инцидент е станал на булевард „Беломорски“, предаде репортер на 24rodopi.com. Произшествието е в участъка с подхода към „Пневматика“. Три леки автомобили са се ударили. Нанесени са материални щети. Няма пострадали.

Отнето предимство е причина за инцидента. Водач на една от колите прави опит да се включи в движението на булеварда, при което следва удар в друго превозно средство, което пък блъска трето.

Както вече писахме, натоварено е движението в централната част на Кърджали. Задръствания има на кръговото на автогарата, колони с автомобили по „България“ и „Беломорски“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/12/23 12:39

    Nqma takıv grad bez okolırsno dvijenie jalko amk

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/12/23 18:54

    Там най-редовно нахалници карат в средната лента, като почват от кръстовището на Веселчане и се включват вдясно чак някъде там!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/12/23 23:50

      Да, много има такива, а аз досега точно там не съм видял да стоят полицаи

      Изтриване
  3. Анонимен19/12/23 20:16

    Ако си караш по път с предимство това не значи че си в релсов път.а на асфалт и означава да караш внимателно,а не да създаваш.работа на авто тенекеджията

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/12/23 22:25

    Само камери ще вкарат в пътя наглеците ,които си карат в средното платно и се ръгат най-нахално ,за да се влезат в лявото платно.Кат неглижират проблема.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.