24rodopi.com/Спорт

„Арда“ се раздели с играч. Вратарят Иван Дичевски вече не е част от тима.

След среща със спортния директор Ивайло Петков, Дичевски и клуба се разделят по взаимно съгласие.

Ръководството благодари на играча за времето, през което той бе част от отбора и му пожелава успех в кариерата.

Припомняме, че за последно Дичевски пази на вратата на "Арда" при загубата в Кърджали от ЦСКА 1948 с 0:3 на 27 ноември.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/12/23 13:34

    Бегай се спасявай. Докато му е времето....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/12/23 14:18

    Въпросът е кога ще се престрашат са гласуват дпверие на Месут и защо не го пускат в игра или само да не кажат , че няма местно момче

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/12/23 18:01

    Не Дичевски е проблема а най-слабия треньор в А група ТУНЧЕВ него трябва да махнат, даже вчера трябваше , утре е късно....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/12/23 09:55

    А Тунчев кога?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/12/23 16:21

    Месут заслужава да е втори вратар в отбора..Няма смисъл да се харчат пари за трети под рамката..Бисер от Слънчоглед е на линия ако има отсъстващ..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.