24rodopi.com/Спорт

Ръководството на „Арда“ е гласувало доверие на треньора Александър Тунчев и той ще води отбора през пролетта, пишат спортни издания.

За втори път през този сезон уволнението на специалиста е било актуална тема, но той е запазил поста си, посочва „Мач меридиан“.

Тунчев успя да вземе победата в последния двубой от шампионата – гостуването на „Локомотив“ в София, а преди това записа две поредни поражения - от „ЦСКА 1948“ и „Ботев“ Пловдив.

Както вече 24rodopi.com писа, „Сините от Кърджали“ ще зимуват на 7-мо място в Първа лига, надявайки се да бъдат на тази позиция и през май 2024-та, за да играя бараж за евротурнирите с 4-тия в крайното класиране. Тунчев пое "Арда" през май 2022 година, подписвайки договор за 2 години.

Почти сигурно „Арда“ ще се раздели с един от най-стойностните си футболисти – Ради Цонев, на когото се търси отбор в чужбина. Цонев е сред най-високо платените играчи в отбора, а преди началото на сезона предпочете „Арда“, след като не успя да се разбере за парите с „Левски“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/12/23 15:47

    Оставането на Тунчев е груба грешка,за последните 10 мача от първенството Арда е отбелязала само 2 гола и отбора не играе добре.Явно предварително обявените цели пред отбора-място в шестицата,Европа,купа са отписани,а и недостижими с Тунчев.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/12/23 15:52

    Какъв бараж и класиране за Европа с Тунчев сънувате,Арда няма победа над отбор от първата шестица.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/12/23 16:03

    Znaci nyamame pari za Penev

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/12/23 16:03

    Nyamame pari zaPenev

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/12/23 16:08

    Не, не остава. Отива си.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/12/23 17:12

    Докога ще го търпят Тунчев да съсипва Арда, а Ивайло Петков?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/12/23 21:47

    Ей, аман от разбирачи. Какви евротурнири с това отборче. Вие още малко и шампиони ще искате да ви направи Тунчев.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/12/23 15:03

    Като почнете да давате парите Вие,сменяйте когото искате! С чужда пита помен ще правите!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/12/23 22:11

    Хей ръководство на Арда : без да харчите пари не можете да спечелите да знайте това..ако не можете да ръководите тоя отбор , продайте на богат човек че да има истински футболен отбор кото лудогоретц

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.