Единият върви в пакет с Ахмед Доган, другият – барабар с Кирил Петков. А Доган от Сарая и Киро с парапета са несравними неща

 Нико Ников/24rodopi.com/Коментар/Политика

Делян Пеевски и Николай Денков. Единият е председател на ПГ на ДПС, другият – министър-председател. Формално.

Неформалният арсенал от изброявания на функциите им е богато преливащ от тъжни истини до превиване от смях. Не се знае кой на кого е шеф, кой премиер, кой секретарка…

Единият е създаден за лидер, другият е сякаш продукт за изучаване от типа „учи мама за голяма заплата“.

Единият е работохолик, в 7.00 часа е на работното си място, от което си тръгва по тъмно. За другият темпото и качеството в режима на работа нямат значение, той просто се стреми да добави нещичко пред или зад името си.

Единият, ако оглави листата на партията си за евроизборите, ще потвърди второто й място. Другият, ако бъде вписан за водач, ще прати партията си (без участие в коалиция) в зоната за разпределение на местата от 4-то нататък.

Единият раздруса парламента, че да заработи на по-високи обороти, другият позволи Австрия, Нидерландия, Виктор Орбан и др. да клатят правителството както си поискат.

Единият има в екипа си Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Ради Ревански и куп „пчелички“, които са мечта за всяка политическа формация с поставени високи цели. Другият разполага с Тодор Тагарев, министър на войната, но през лозунгите, Лена Бориславова,...

Единият върви в пакет с Ахмед Доган, другият – барабар с Кирил Петков. А Доган от Сарая и Киро с парапета са несравними неща.

И двамата се водят евроатлантици, но единият действа като човек на Брюксел и Вашингтон, другият се държи като изпълнител на волята на онези, които работят така, че да разполагат с достатъчно ресурси да живеят на "островите", когато станат непотребни за България.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/23 10:34

    Защото е в ДПС, свързан с българските граждани, етнически турци! Някои среди в милата ни Родина БЪЛГАРИЯ нямат друга костна система.....!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/12/23 12:38

    Точно така !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/12/23 13:19

    Hos geldin Peevski

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/12/23 10:03

    Сравненията са некоректни и не знам кой ги прави. Не съм фен на Денков, но да се сравняват двете позиции е меко казано нахално. Не се прави разлика между министър председател и един обикновен депутат, ако ше и да е председател на парламентарна група с 20 депутати. Не знам какво ще говорите след година, две. Кой остава в историята ?





    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/12/23 16:25

      В историята ще остане Пеевски! Денков ще остане само на портрет в коридора на МС. Ще се изгуби в ежедневието като шампоанена пяна. Весела Коледа !

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.