24rodopi.com/Регион

Приключиха ремонтните дейности на участъка от републиканската пътна мрежа от потопяемия железобетонен мост на река Арда до ардинското село Сполука.

Това се случи след като кметът на община Ардино инж. Изет Шабан изпрати десетки писма до Министерството на регионалното развитие и благоустройство, Агенция „Пътна инфраструктура“ и Областно пътно управление - Кърджали за належащи спешни мерки за реконструкция  и рехабилитацията на Републикански път Кобиляне - Брезен – Боровица – Сполука.

„Отсечката от потопяемия мост на река Арда до Сполука (разклона за село Любино) бе в окаяно състояние и бе крайно необходимо да бъде рехабилитирана пътната инфраструктура. От цялостен ремонт има нужда и цялото трасе: Кобиляне – Брезен - Боровица - потомяемия мост на река Арда, ползван от хиляди жители в региона, като на същия бъдат изградени нови два броя мостови съоръжения. Единият от мостовете е в село Боровица, а другият е на река Арда след село Китница – отнесеният мост“, заяви Изет Шабан.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/12/23 00:15

    Този що не се скрие някъде.Всички знаят благодарение на кой се случват нещата с републиканската мрежа по района.Виждаме и от трибуната на Народното събрание кой се бори за тези пътища. Този самодувко да не си преписва всичко свършено от Народните представители, защото не работа за 5 стотинки не е свършил освен ГРАНДИОЗНИТЕ му неизползваеми измислици в центъра на града !!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/12/23 14:09

      Точно така,напълно си прав

      Изтриване
  2. Анонимен5/12/23 08:31

    ЕВАЛЛА БЕ КМЕТЕ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА МИСЛЕЩ ЗА ХОРАТА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.