24rodopi.com/Общество/Коментари

Прочит на седмицата в бърз порядък.

В парламента пак се бутаха и ръгаха, но така и до бой не се стигна. Корнелия Нинова отново ги прати навън да се „разберат като мъже“. Аслъ, то май и не останаха. Обичайните заподозрени, в леките категории, участваха в цирка, който отдавна доскуча. „Бе да се разлетят малко юмруци и текмета, ама то и затова дупари се искат“, е краткият коментар на средностатистическия нашенец, който все още си причинява убийство на мозъчни клетки с вечерните процедури ракия-туршия-телевизия.

Щом и Тошко Йорданов от ИТН призова от трибуната относно Кирил Петков: „Г-н Пеевски, набийте му канчето“.

Минаваме към хард политиката.

„Денков е тема, която е приключена след три месеца“, обяви председателят на ПГ на ДПС. И добави: „Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет, като е немирно и с играчките не знае какво да прави?“.

Борисов пък изрече, че с „Денков се разбирали…“.

Пролетта ще бъде много интересна. Със сигурност ще има „off“ като окончание на някоя фамилия.

В Родопите. Жълто, оранжево…, ама зимата се размина с премиера в планината. Толкоз по-добре, че както стана ясно, че снегорини нямали акумулатори, технически преглед, нови гуми, щеше да стане поредния театър на абсурда. Нещо като „В очакване на Годо“, ама не Годото, а пролетта.

Битийният характер на проблемите. Цената на домашната ракия отново скочи. Десет лева за кило си е направо удар. Защото отива къмто 15. При седем през миналата година. Слаба реколта, пък и солидарност към инфлацията.

Поне „жриците на любовта“ намалили. 50-70 лева за ласки. И те в очакване, ама на гастарбайтерите

Общо взето, всеки чака нещо…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/23 09:46

    Денкофф е в ролята на плужек от доста години.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/23 09:47

    Смятай какъв нисък капацитет има човечето с малко име ака-де-мик.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/23 13:46

    Какви български академици на БАН имаше преди години на които изобретенията им още се използват по света . За този от дясната страна на снимката слаб академик - слаб политик .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/23 14:45

    Който не е ходил да служи не знае термина,,Да ти набият канчето,,.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.