24rodopi.com/Темата+

23-годишен е бил зад волана на луксозния лек автомобил „Мерцедес“, който напусна платното на републикански път II-58, край чернооченското село Даскалово и се обърна по таван в канавката, научи 24rodopi.com.

Водачът е невредим, но бил ужасен от мисълта, че трябва да съобщи на баща си неприятната новина за потрошения автомобил на стойност над 200 000 лева.

Младият мъж взел колата на баща си и в последните дни правил дрифтове и други мурафети на пътя в Момчилград и Кърджали, за да грабне вниманието на околните. На прав участък край Даскалово обаче изгубил контрол над мощната кола и последвала самокатастрофа.

Потрошеният автомобил има застраховка в чужбина и собственикът се надява да получи пари за нея, ако се докаже, че синът му не е управлявал МПС след употреба на алкохол или наркотици.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/1/24 20:09

    Тоя бешлик ми отряза завоя и едва не ме удари челно оня ден! Що псувни отнесе... възмездието го е стигнало бързо, хак му е.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/1/24 20:13

    Работниците на бащата, ще изплатят колата, не се безпокойте.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/1/24 20:16

    Bashta mu sigorno e armaturacia v holandia

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/1/24 20:57

    Само защото момчето си е купил скъпа кола искате да го изкарате виновен той е невинен дриг мерцедес с 4 еднакви цигри буквално го спъва отзад и го кара да губи контрол по колата

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/1/24 21:00

    Момчето след като е катастрофирал май не трябва да звъни на родителите си и да им съобщи… много сте жалки и завистливи дано по-гадното да ви хване

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/1/24 22:12

    Кола купена с кредит от чужбина.Чалъми колкото щеш.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/1/24 22:17

    Добре че не е блъснал друга кола,дано се оправи.Баща му да мисли за сина си,а не за колата.Ако тръгне с този манталитет,колко още коли ще преобърне?Все пак дано младите шофьорът ще бъде по-внимателен следващия път, млади човече. Не забравяйте, че по всяко време може да има коли по пътищата, в тях има животи като вас и мен. Карайте тази кола по съответния начин, за да не пострадате и да не накара някой да пострада.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/1/24 22:29

    Това да не е BMW че да дрифтиш е пич!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/1/24 22:38

    След тази вашата новина че е дрифтил, едва ли застраховката ще покрие щетите, защото според мен ще го броят за умишлено катастрофиране. 2-ро щом колата и застраховката не са на името на катострофиралия човек пак няма да важи! Това да не ти е пълно каско. Тези застраховки за нищо не важат. Като подписваш договора е добре, всичко покриват, но като стане катастрофа и все ти намират кусури само и само да не ти дадат и един лев!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/1/24 23:16

    "за да грабне вниманието на околните" - тука автора иска да каже "за да грабне вниманието на момичетата", който не е разбрал, иначе за какво му е на него да грабне моето внимание например. :D

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/1/24 23:41

    Ае стават такива работи. Ще си купи нова кола момчето.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/1/24 23:53

    За тез рабти си има застраховки.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/1/24 04:24

    Pak da dava gaz xah

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/1/24 09:35

    Шишо бакшишо.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/1/24 18:47

    Тоя дрислак се преобърна пред очите ми да беше се пречка поне

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.