24rodopi.com/Общество

„Ходжа, който развалял магии и лекувал от хазартна зависимост, а после хвърля хилядарки по казината, си е новина. Но при нас идват от пенсионери та дори проститутки, които пръскат на машинките целия си оборот от клиенти“.

Това споделят пред екип на 24rodopi.com служители в многобройните игрални зали в региона.

„Жрици на любовта“ се разделяли с всички пари, изкарани от десетки клиенти в последните дни, само за нощ, разказват запознати.

„Имало е случаи да се печелят 1000 лева срещу залог от 20 стотинки. Това се случва обикновено на машина, която не е била ползвана от клиенти в продължение на дни. Алгоритъмът е така направен, че след първите още залози и тя „дава“, просто защото не е ползвана. Комарджиите обаче са суеверни. Те играят на машина, която им е пуснала печалба, а на останалите не сядат. Затова и се получава този куриоз, на нарочен за непечеливш автомат да не седне никой на него в продължение на дни“, разкриват пред екипа ни „технологията на печалбата“ отлично запознати.

В същото време стотици млади хора играят и онлайн на телефоните си. Залози се правят по всяко време на денонощието.

Както вече писахме, над 300 лица от региона са подали заявление за вписване в регистъра на хазартно уязвимите лица до момента, съобщиха от офиса на приходната администрация в Кърджали. Интересното е, че вече и съпрузи търсят възможност да се справят заедно със зависимостта си, като това са направили три семейни двойки от областта, сочат данните на НАП. Към момента за цялата страна броят на вписалите се в регистъра е над 24 000 души.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/24 20:44

    Това са пропаднали и паразитни индивиди в обществото

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/24 21:15

    Нема държава

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/2/24 08:50

    След това нямат пари за да изхранят семейството си аз вашата майка....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/2/24 13:12

    Вземат пари от социалните и после ги харчат в казината. Тва не е държава.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/2/24 14:46

    Жриците са хубави тия дни заслужават си парите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/2/24 19:43

    А какво правим с онлайн ? Всички с забрани играйат там.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.