24rodopi.com/Общество

32 305 лева събра благотворителната кампания в Кърджали „Да подарим надежда за Коледа“, организирана от Областната администрация.

Това обявиха пред медиите кметът на Кърджали Ерол Мюмюн и областният управител Никола Чанев. Двете администрации си партнираха по време на кампанията, която е под патронажа на областния управител.

Средствата ще бъдат разпределени за 7-годишния Алпарслан Юсуф, със спастична церебрална парализа, и Ивайло Асенов, на 14 г., който е в напреднал стадий на зрително увреждане и му предстои поредна операция в Белгия.

В тазгодишното издание на кампанията най-дейно участие са взели гражданите на Кърджали.


"Благодаря на всички институции, училища, които се включиха. Както и на партньорите от БЧК и Регионалното управление на образованието", посочи Никола Чанев.

„За нас бе привилегия да се присъединим към кампанията. След дълги години на някакво боричкане, вече е настъпило новото време, в което е нужно двете администрации да си подадат ръце и да работят заедно, в името на гражданите“, посочи кметът Ерол Мюмюн. Той допълни, че буквално за минути са постигнали единомислие с областния управител за партньорство по време на кампанията.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/24 12:38

    Кво стана със зоната синя.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/24 14:53

    На Пишман Бизнесмените от Кърджали нещичко не се ли откъсна от Сърце за болни деца

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/1/24 18:14

    Къде е държавата,няма я.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/1/24 08:14

    a za kakvo sastestvuva togava bg zadaljitelna nacionalna zdravna kasa i bg socialna darjavna solidarna systema? Ami zadaljitelnata grajdanska ujkim bulgarska otgovornost?! A kakva socialna humanitarna deinost imat togava platenite ot bg naroden darjaven budjet ujkim reliozni fuhreri na edin biluk ujkim religii s ujkim chudotvorni spasiteli i ikonki, a v deistvitelnost oligarhichni bezchoveshki spekulantski karteli?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.