24rodopi.com/Образование

„Славейковци“ с поредни успехи в науката и изкуството.  Елиф Али от 3“в“ с класен ръководител Екатерина Бакърджиева се класира на второ място в Коледното математическо състезание, организирано от СМБ и РУО – Кърджали. След националните и международните си награди за авторски стихотворения и рисунки през последните години, сега Елиф блесна и в точните науки.

Второ място и медал за Антония Николова от 10„в“ клас бе присъдено от журито в I-вия национален конкурс за рисунка на тема: ,,Моето благородно сърце“, организиран от НЧ „Светлина-1941г.“, с. Преславци по случай Деня на благотворителността. В конкурса участваха 40 прекрасни творби от 31 населени места в 19 области на страната. Антония е част от групата за занимания по интереси клуб „Палитра“ с ръководител Айлин Тасим – учител в СУ „Петко Рачов Славейков“.

Специална награда за оригинално представяне и грамота от националния конкурс за рисунка „През девет планини в десета“ получи Мерт Алпай Тасим от 2е клас, чиято рисунка впечатли журито. Негов ръководител в тънкостите на изобразителното изкуство е Маргарита Демирева.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.