Михаела Илиева/24rodopi.com/Регион

Изпочупени контейнери и нарязани обществени кофи за боклук откриха жителите на ардинското село Падина. Според тях причината за това е пироманията и постоянният гърмеж на пиротехника в новогодишната нощ и дните след нея.

Десетки са изпочупените кофи за смет и сигнал е подаден до кмета Кямил Кичуков. Той каза, че се работи по случая и се търси виновникът. Но тъй като няма видеонаблюдение, процесът се забавя. Категоричен е обаче, че наказания ще има и ако трябва тройно ще се заплатят увредените кофи.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/1/24 16:40

    Лапешка работа. Не може да са други хора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/1/24 17:26

    Nepalnoletni,te sa nedosegaemi.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/1/24 17:54

    Те по възрастните и те шест волтови

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/1/24 21:19

    Няма как да платят тройно. Когато се образува досъдебно производство се прави експертиза за причинените вреди. Предявява се граждански иск за тях. Кметеее, кмете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/1/24 09:04

      Все тази важното е че иска нещо да направи

      Изтриване
  5. Анонимен5/1/24 08:18

    Вандалските прояви трябва да бъдат спрени, но и самите служители на предприятието чрез действията си амортизират контейнерите. Контейнерите пред блока ни бяха сменени преди година и нещо... Вече нямат колела и капаци и това не е от лапешки набези, а от блъскане, удряне и бързане. Сутрин могат да те събудят вместо аларма. Знам че нямат хора и е трудно с намирането им, но това е безотговорност към поддържащата фирма.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.