24rodopi.com/Общество

Превърналият се в паркинг зона участък от централния булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“. Акция „Прочистване“ в днешния ден. Глоби валят като пролетен дъжд, коментира читател на 24rodopi.com.

Спирка за градския транспорт с денонощен магазин зад нея. Леки автомобили, товарни за зареждане, клиенти. Автобусите пък са принудени да спират на платното и задръстват движението по булеварда.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/24 16:31

    Преместете спирката малоумници ,лесно е да глобявате но ви е трудно мисленето ,направете нещо за хората а не срещу хората.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/1/24 17:44

      Хахахаха супер мислене . Хората могат преспокойно да спират след спирката , защото е позволено. Само че, човекът ако може и в магазина ще влезне , за да не повърви 10-100 м. Ай премести си малко мозък в главата , ако е възможно , ама надали ...

      Изтриване
    2. Анонимен5/1/24 17:46

      Не може ли магазина да преместят това е спирка отзад беше сладкарница

      Изтриване
    3. Анонимен5/1/24 18:51

      Откакто е построен квартала там е спирка. . Направена е точно за хората И винаги е имало магазин. Така, че ще си спирате колите по-далеч от спирката за градския транспорт.

      Изтриване
  2. Анонимен5/1/24 20:29

    Само с тротинетка се покорява града.вече,а и няма проблем с.паркирането

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.