24rodopi.com/Кърджали

Този път видеонаблюдението ще се случи, най-важната мярка срещу вандалите в Кърджали ще се приложи! Това е новината от последното заседание на Общинския съвет.

По-голямата част от необходимата техника вече е закупена. В най-скоро време в Кърджали ще бъде поставено видеонаблюдение на обществените пространства, съобщи кметът на общината Ерол Мюмюн. Първите точки на които ще има видеозаснемане са централният градски парк и парк “Арпезос”. Камери ще има и в зоната около бившия комплекс "Русалка", централната градска част и парковото пространство пред комплекс „Пентагон".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/1/24 10:56

    И в общините има много вандали, сложете и там камери

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/1/24 15:13

    То много хубаво, обаче всички знаем, че в тоя град всеки е на някой човек. Като снимат някое пишлеме, обаче баща му е братовчед на чичото на комшията на секретарката на кмета и всичко се разминава тихомълком. Трябва частна охрана и бой на място...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/1/24 16:24

    Хасан не можа да купи камери .Той даваше само разрешителни за бетониране на града.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/1/24 18:32

    Браво! Така трябва!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/1/24 19:19

    Как пък за 100 млн борч едни камери не можа да завещае. Как спи, как излиза пред хората не ми е ясно. Не може да мислиш само за личното си финансово състояние, добродетели като чест и достойнство са им чужди.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/1/24 20:46

    Хасан остави само дългове на общината

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/1/24 00:39

    Досега защо сте гласувхте сегали дойде акъла ви .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/1/24 11:26

    А, кой ще следи вандалите да не чупят тези камери?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.