24rodopi.com/Общество

Убитата българска гражданка в супермаркет в Германия е била отговорен служител, отличен приятел и винаги положително настроена.

По този начин описват колегите и приятелите 38-годишната Айсел, която бе застреляна от бившия си приятел, съобщава „Билд“.

Както вече писахме, кървавата драма се разиграва в понеделник вечерта, докато жената е била на работа в хипермаркет от хранителна верига. В продължение на месеци касиерката отчаяно се опитвала да се защити от бившия си приятел – 48-годишния Пламен, който отчаяно я е преследвал.

В понеделник около 19:15 часа вечерта мъжът влязъл в супермаркета в Мьорфелден-Валдорф, провинция Хесен, и необезпокояван отишъл в складовата част на магазина, където открил Айсел. Между тях избухнал скандал и Пламен извадил оръжие и я застрелял. След убийството българинът насочил оръжието към себе си и се самоубил.

Вестник "Билд" разговаря с брата на Айсел - Алтанай (47), който се връща на мястото на инцидента, за да почете сестра си. Той споделя, че тя е била изключително дисциплинирана, трудолюбива и уважавана от колеги и приятели. „Беше толкова забавен, весел и приятелски настроен човек", разказва Алтанай, цитиран от „Билд“.

Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година. Тя многократно е подавала жалби в полицията, като е успяла да се сдобие с ограничителна заповед след инцидент, при който мъжът нахлул в апартамента й и се опитал да я удуши. На 15-и февруари е трябвало да се проведе първото дело по този инцидент.

Айсел живее в Германия от 2011 г., като в последната една година е работила в хипермаркета. За да получи по-бързо гражданство и възможност да остане за постоянно в страната, убитата жена полагала неимоверни усилия да научи езика, като по цели нощи учела езика и историята на страната. Според източници на „Билд“ Пламен и Айсел имали връзка в продължение на 5 месеца, но след почивка в България миналото лято са се разделили окончателно.

Жената е застреляна пред очите на колегите си и пред клиенти на магазина.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/24 18:13

    Хем в складовата част, хем пред клиенти на магазина?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.