24rodopi.com/Темата+

Катастрофата в Чернооченско е станала при изпреварване и рязка маневра на изпреварваното МПС. Това твърди пред 24rodopi.com очевидец на катастрофата.

Както вече писахме, луксозен автомобил за около 200 000 лева напусна пътното платно и падна по таван в канавката.

„Искам да предоставя повече информация относно катастрофата с „Мерцедес“-а. Момчето с обърнатата кола просто изпреварва на прав участък, където има прекъсната линия. Другата кола, без да гледа дали някой идва отзад и без мигач, решава изведнъж да завие наляво и удря задната част на първата кола. Така той се подхлъзва и се преобръща. Младежът не е употребил алкохол или други наркотични вещества“, споделя той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/1/24 10:58

    Този, който го е казал това, не е свидетел на случилото се. Появи се много после след като това се случи и само даваше акъли как да измислят няква лъжа. 🤣 От вчера насам го правят това. Не се молят, че младежът е жив и здрав, а мислят за някви други работи. Ама хайде да спрем да кажем лоши работи за дрифтаджията, че най-накрая ще говорят и на живо във Фейсбук. 🤣

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/1/24 12:30

      Машалла, този свидетел знае всичко, водачът не бил употребил алкохол и наркотични вещества ,истински дрегер ще стане от този свидетел.

      Изтриване
  2. Анонимен2/1/24 11:14

    Този участък има ограничение 60км/ч.С каква скорост изпреварва?Тия чалъми си ги правете на Запад,а не тука.Стиска ли ви?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/1/24 12:09

      Този участък може да има ограничение обаче и има непрекъсната линия което покаже че можеш да изпреварваш и след като излизаш на изпреварване то с. 60км/ч няма да излизаш сигурно 80/100км/ч ще излизаш на изпреварване

      Изтриване
    2. Анонимен2/1/24 12:26

      Stiska ni,shto?

      Изтриване
    3. Анонимен2/1/24 13:37

      Този участък може да има непрекъсната линия, но има ограничение, следователно няма да "излизаш на изпреварване"!!!

      Изтриване
  3. Анонимен2/1/24 12:13

    Nali tryabva dase se vzeme pari ot kaskoto zatova sa namerili edin balık

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/1/24 19:12

      Shto da e balik niakoi lev shte vzeme za uslugi

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.