24rodopi.com/Спорт

Втородивизионният „Марица“ победи „Крумовград“ с 1:0 в контрола, играна на стадиона на пловдивския тим. Димо Бакалов вкара единствения гол в 79-ата минута.

В по-голямата част от мача „Крумовград“ доминираше, но възпитаниците на Станислав Генчев бяха неточни в крайната фаза.

Първият официален мач на „Крумовград“ за годината е срещу пловдивския „Ботев“. Двата тима ще се изправят един срещу друг на 17 февруари в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

Припомняме, че „Крумовград“ е наричан „вторият отбор на „Ботев“ и играе домакинските си срещу в базата на „канарчетата“ в пловдивския квартал „Коматево“. Мачовете между "Крумовград" и "Ботев" пък са определяне като "ведомствено дерби".

„Крумовград“: Янко Георгиев, Калоян Пехливанов, Матей Шимич, Клайдер Машадо, Момчил Цветанов, Вячислав Велев, Ренан Ареяш, Диего Рапосо, Димитър Тонев, Серкан Юсеин, Алекс Колев

На снимката: „Марица“ засвидетелства още веднъж подкрепата си към юношата на клуба Ансел Андреев, който пострада тежко по време на футболен мач! Възстановяването на младия футболист предстои, а клубът вече стартира кампания в негова помощ.

Ръководството и треньорският щаб подготвиха екип, който бе подписан от всички футболисти. Екипът ще бъде подарен на Ансел в знак на подкрепа към него и семейството му, а преди днешната контролна среща символичният подарък бе представен от съставите на „Марица“ и „Крумовград“.

Снимка: ПФК „Марица“

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.