24rodopi.com/Спорт

Ако сте предпочели неделен следобед сън, печелите – 1:0 за вас, защото, ако сте заложили на приятни мигове в почивния ден с любимия отбор, губещи сте заедно със „Сините на Кърджали“, които паднаха у дома с 1:2 на старта на футболната 2024 година.

„Арда“ – „Локомотив“ (Пловдив) - 1:2 (1:1)

голмайстори: 1:0 Абубакар Тунгара (5-ата минута), 1:1 Бабакар Дион (35), 1:2 Евандро (71-дузпа)

Динамичен мач, по българските стандарти, се игра на „Арена Арда“, а резултатът се оформи след два късметлийски момента.

Още в 4-ата минута на първия официален мач за 2024 година „Сините от Кърджали“ излязоха напред в резултата. Мартин Паскалев ог гостите върна топката рисково към вратаря Динко Хоркаш, който я прати в краката на Абубакар Тунгара. Нападателят излезе сам на празна врата и му остана само да прати топката в мрежата - 1:0.

В 16-ата минута Мартин Райнов удря да изравни за "черно-белите", но попадението му не бе признато след намеса на ВАР заради засада .

Малко по-късно капитанът на гостите Димитър Илиев нацели с глава гредата, но и в тази ситуация страничният рефер Димо Вълчев вдигна флага за засада.

Стигна се до 35-ата минута, когато Евандро центрира меко отляво, а Бубакар Дион връхлетя и вкара топката във вратата на Господинов за 1:1. Първоначално отново бе вдигната засада, но след като ситуацията бе преразгледана от ВАР съдиите, се прецени, че Пламен Крачунов покрива засадата и попадението бе зачетено.

Вторият късметлийски момент бе в 70-ата минута, когато „смърфът“ Ангел Лясков проби отляво и центрира, а Пламен Крачунов от „Арда“ се хвърли на шпагат, но топката се удари във вдигната му ръка. Еварндо стреля техвиченто с левия си крак в центъра на вратата, докато вратарят Господинов се бе хвърлил предварително вдясно.

Краен резултат на двубоя от 21-вия кръг на елитното ни футболно първенство - 1:2 и 3 точки за "Локо".

„Арда“: Анатолий Господинов, Деян Лозев (90+1 - Милен Стоев), Пламен Крачунов, Джелал Хюсеинов, Ебенезер Окезие, Лъчезар Котев, Иван Тилев (64 - Ел Мами Тетах), Борислав Цонев, Абубакар Тунгара, Станислав Иванов, Тонислав Йорданов (73 - Борис Тютюков)

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/24 18:01

    От лятото гласяха Сако за продажба, а му намериха смяна в последния момент и при това контузен.Отново провал в селекцията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/24 18:19

    Арда не играе нищо,без голово положение и само1(един)удар във вратата на Локо за цял мач.Май е крайно време Тунчев да си ходи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/2/24 13:20

      Крайно време ли , от първия мач се видя че ТУНЧЕВ си е посредствен треньор отвсякъде ,бих казал ниво-много слаб треньор

      Изтриване
  3. Анонимен18/2/24 18:25

    Аз предупредих какво ни чака след продажбите на килограм

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/2/24 18:25

    Слабо,много слабо.За цял мач само 1удар на Ел Мами и отново нищо в атака.Защитата е под всяка критика и добре че се отървахме само с 2 гола.Тунчев трябва незабавно да да се маха.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/2/24 18:27

    Никакъв синхрон между Крачунов и Хюсеинов.Ще го търсим Сако

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/24 22:17

      Тези двамата Хюсеинов и Крачунов всеки път когато играят двойка изглеждат така сякаш за първи път се виждат 🤣🤣🤣 или нещо си се сърдят мъка мъка

      Изтриване
  6. Анонимен18/2/24 18:31

    Слаб мач за Лозев,Тилев и Котев.Тунчев закъсня със смените.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/2/24 18:35

    В защита сме трагични .Т.Йорданов игра ли,защото не го видях на терена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/24 21:59

      Само в защита ли?

      Изтриване
    2. Анонимен18/2/24 23:52

      Защото не му подават и средната ни линия е изключително слаба!И тук Тунчев нищо на променя..За мача с ЦСКА Юруков игра по добре като централен защитник отколкото Крачунов и Хюсеинов взети заедно!.Ще почнем да викаме ОСТАВКА когато стане късо!

      Изтриване
  8. Анонимен18/2/24 18:47

    Със Сако,Боруков и Стойчев Арда щеше да изглежда по-добре.Целта в шестицата остава ли.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/24 21:57

      Каква шестица,оставането в групата ще е успех с тази игра и този треньор

      Изтриване
  9. Анонимен18/2/24 19:16

    Тунчев, качвай се на Поршето и си тръгвай,не ставаш за треньор на отбор от А група

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/2/24 20:43

    Не голове, а гол

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/2/24 22:44

    Петков и Тунчев да дадат обяснение за слабата игра.Как мислят да я карат занапред

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/2/24 22:50

    Не мога да позная Лозев.Преди играеше с хъс и сърце,сега стои на терена някак премирен.За изравнителният гол той изчисти точно в Евандро и той центрира за. гола.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/2/24 22:53

    От целия отбор играха добре само Тунгара,Цонев и Принц
    другите бяха пълнеж.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/2/24 22:55

    Благодаря на редакцията,че публикува критиките ни към нашите футболисти,но те ги заслужават.Дано ги прочетат.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/2/24 23:45

    Аз отдавна писах че Тунчев е слаб треньор поддържан от журналистите!Той не може да създаде титулярен отбор и съсипва кариерите на футболистите играли в Арда преди неговото идване и налага играчи симпатични нему и които трябва да бъдат налагани с цел продажба!Според мен Арда няма бъдеще защото твърде много разчита на състезатели под наем а ръководството му започна футболен бизнес в града ни!Място в Арда няма за Крачунов виновник за двата гола и губим не един мач заради него.Скапана р средната ни линия а отбраната по пет минути не може да изнесе топката!Всеки играе за да бъде продаден от което страда нападението към което няма извеждащи пасове и удари от дистанция !Тунчев не създаде ни един футболист в Арда и няма два мача с един и същи състав!Ардае на тази позиция не заради Тунчев с въпреки Тунчев!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/2/24 00:06

    Преди футбола се играеше за публиката а сегашно време се играе за залози фактически комар и за това мачовете се продават скъпите играчи Как се купува хората знаете горе долу бючета на един отбор

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.