24rodopi.com/Общество

До 15 март е срокът за изготвяне на нов обвинителен акт по делото „Местан-Ахмед“, съобщиха за 24rodopi.com от Окръжната прокуратура. Към момента той все още не е готов.

Припомняме, че до него се стигна след като Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на окръжните магистрати в Кърджали след обжалването от страна на държавното обвинение. На 23 ноември м.г. Окръжният съд реши да върне делото за отстраняване на нарушения. Това се случи по време на разпоредителното заседание, с което процесът за смъртта на 6-месечното бебе при тежкия инцидент край Загорско тръгва отначало.

Катастрофата стана на 14 април 2019 година на главния път Кърджали-„Маказа“ при опит на Лютви Местан да се включи в движението от разклона за село Загорско. Тогава последва сблъсък с автомобила на семейство Ахмед. При произшествието загина момиченце. Обвиняеми за съпричиняване на смърт по непредпазливост са политикът и бащата на детето, шофирал другото превозно средство-Юсеин Ахмед.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/2/24 10:19

    Пиши бащата карал с висока скорост,не ми пиши с недомлъвки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/2/24 10:17

      Абе олигофрен не ми философствай! Наглецът Лютви е навлезнал на главен път... кратко точно и ясно..... Само в България може да се случи да се обвинява човек на път с предимство, само защото видиш ли този човек причинил катастрофата е Лютви и е с връзки.. само в България може да се покрие това, че е пил...този грях ще лежи на всички замесени ..и нека никой не забравя, че всяко зло се връща рано или късно... моитайте делото...тъкмо като кажете 5 годишна присъда.. тя вече почти ще е изтекла......Убиецът не е бащата ...а ЛЮТВИ. Човекът, който е навлезнал в платното, в което не трябва(все пак не живеем в Англия), при условие, че е бил без предимство!

      Изтриване
  2. Анонимен17/2/24 10:20

    Катастрофата си е катастрофа, KAZA ! Виновни сте и двамата водачи, Бог ви предупреди! Не трябваше да се стигне до там, но вие не спряхте с греховете...
    Клетвата Лютви, клетвата дето я изрече в Джебел!
    Преди години преди изборите когато щеше да станеш за първи път депутат от ДПС. В едно село обеща нещо на един млад човек, който ти каза че ще бъдеш избран и влезеш в парламента. Тогава ти каза че си на неизбираемо място, но младежът ти каза че това ще стане. Ти тогава му даде визитната си картичка и каза да те потърси когато има нужда от помощ! По късно Той те потърси, но ти нали стана политик, веднага го финтира и го елиминира и прати на девета глуха. Намери това момче и HELÂLLEŞİN! A за клетвата в Джебел също трябва да се разплатиш на място в Джебел, курбан ли ще е или нещо по голямо, съвестта ти знае! Но първо намери онзи младеж, който не е вече млад! И ще видиш че ще ти олекне и нещата ще тръгнат към добро за всички! Да видим да ли си помъдрял? Местане Местане хер лек Аллахън Лютфу.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/2/24 11:59

    РЕЗИЛ РЕЗИЛ- ПРОКУРОРИ-СЪДИИ "НОТАРИУСИ" И ДРУГИ ЦИРКАДЖИИ ОТ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА. КОГО БАЛАМОСВАТЕ С Т.НАР. "ПИНК ПОНК" КОЙТО РАЗИГРАВАТЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/2/24 09:46

      BRAVO BRAVO...Ne sad a turski serial, a godinata e 2024.
      Imali podobno delo v EU ? - NE

      Изтриване
  4. Анонимен17/2/24 17:12

    Аре прекратете тази дело писна ми вече от вас

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/2/24 06:18

    SID İ ZATVOR ZA TOZİ MESTAN TOY E BİL PİYAN İ VLİZA NA GLAVNİYAT PIT BEZ DA GLEDA NA LYAVO İ DYASNO

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.