24rodopi.com/Общество

67 676 услуги са получили гражданите в сектор „Български документи за самоличност“ и паспортните звена в районните управления в област Кърджали през м.г..

Издадени са 67 261 паспорта, лични карти и свидетелства за правоуправление на МПС, от които 21 631 бързи и 8 466 експресни и ускорени услуги, посочват от Областната дирекция на МВР.

През 2023-та са били организирани мобилни екипи за прием на заявления за лични документи на граждани в институции, фирми и населени места.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/24 16:47

    Edin sayt na mojahte da napravite za da se raboti s 4as(randevu). Ili vi e gotino de gledate kak naroda se blaska.Ot godini se pitam za6to tezi zad gi6etata ne popalvat dokumentite ,po zakon tozi koyto podpisva e otgovoren za dokumenta.
    A pak kam tezi deto se blaskat pred gi6etata ne razbraha 4e dokumentite za samoli4nost mogat da se vadyat i ot posolstvata. Abe ob6to vzeto bezbojna rabota.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/24 21:01

      В посолствата свободни часове няма, цените са прекалено надути, бавят се с месеци, а и искат и стотачки във валута за транспорт.

      Изтриване
    2. Анонимен8/2/24 00:17

      Не в посолството, а в консулствата.В Р. Турция има
      достатъчно български консулства.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.