24rodopi.com/Общество

Новата детска градина на Кърджали вече е с покривна конструкция. Сградата обаче все още е на фаза „Груб строеж“. Работници извършват дейности по направата на оградата на бъдещото и така необходимо образователно заведение. През март ще се навърши точно година от началото на строителството. През същия месец м.г. тогавашният кмет Хасан Азис обяви, че строителните дейности са планирани за 200 дни.

Нова детска градина в най-големия кърджалийски квартал бе част от лексиката на Хасан Азис през всичките му мандати, като дни-7300. Дори след продажбата на т.нар. „златни парцели“ в центъра на града за 2 млн. лева, парите трябваше да бъдат използвани за детско заведение. Парцелите бяха продадени от новия собственик за няколкомилонна  „горница“, там вече има изградени жилищни блокове с напълно разпродадени апартаменти, но детската градина все още е на ниво „Греди за покрива“.

Проектът за нова детска градина е на стойност 3,3 млн. лева. Тя се намира в района на недовършеното училище в квартал „Възрожденци“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/24 16:49

    Barzata rabota sram za majstora.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/24 17:39

    Това е резултат от постоянното избиране на този кмет и неговият неграмотен и прост електорат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/24 17:48

    Хасански лъжи...Психопат...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/24 19:40

    Тази стара постройка предвидена за училище трябва да се бутне и да се направи нова постройка на нейното място.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/24 19:58

    При българските управници отначало работата е чилик, пък после става на голям локум .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/24 18:41

    Крия си материала в тухлите

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.