24rodopi.com/Общество

Всички пейки и кошчета вече са поставени по продължението на Новия мост в Кърджали. Позицията им обаче е променена. Те са с гръб към пътното платно, за да може седналият да има видимост към Водното огледало.

По този начин съоръженията ще са и по-безопасни, като няма да „изкушават“ деца да се катерят по тях в опасна близост до парапета. По стълбовете вече са поставени и охранителни камери за видеонаблюдение.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/24 14:37

    Това е добре. Няма опасост дате да се покатери или пиян тийнейджър, или дрогиран, и да цамбурне във водата. И освен това пейките трябва да са зациментирани.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/24 14:39

    Браво Ероле продължавай все така с хубавите неща за хората и пак ше гласуваме за теб

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/24 14:45

    Още малко напред да са пейките към пешеходната част на моста и циментирайте краката им, че кретените още тази вечер - малкия петък ще започнат да ги изхвърлят във водата и не дай си боже на пътя. Иначе браво, кмете.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/24 14:50

    Над някоя от пейките по средата можеше и нещо като леко навесче да се сложи от едната и от другата страна Ероле ако някой го хване дъжд поне да се спре за 5-10 мин докато поодмине просто идея давам нещо малко отгоре


    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/24 14:59

    браво кмете камери навсякъде

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/2/24 15:06

    Смятам, че пейките биха стояли по - добре пред кашпите. По този начин ще бъдат по - далече от шосето, а кашпите ще осигурят известен завет

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/2/24 15:35

    Хайде браво, че се вслушвате в мнението на хората и се грижите за безопасността.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/24 17:43

    Кмете имам една молба,всеки ден коли на смесоизвозващи,камиони навлизат в насрещното платно от години пътят под глухар,до баластрената (сютлийка)до река върбица-при изкачване на наклон в завоя е пропаднал ,колко пъти съм бил на косъм при спускане да не попадна.под гумите на камионите на общината /затуй ви моля отговорните институции да вземат отношение и асфалта да се изравни в същия участък за да може всеки да си кара в платното без да създава опасност за птп

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.