24rodopi.com/Спорт

От „Левски“ се интересували от играча на „Крумовград“ Алекс Колев, но без финансови параметри, той ще остане в състава на тима, който тренира и играе мачовете си в пловдивския квартал „Коматево“.

Ръководството на „Крумовград“ излезе с официална позиция относно спекулациите за трансфер на нападателя Александър Колев в „Левски“.

От клуба признаха за неофициално обаждане от изпълнителния директор Даниел Боримиров и добавиха, че темата е приключена.

Официална позиция на ФК "Крумовград":

"Във връзка със спекулациите относно преминаването на Алекс Колев в ПФК Левски сме длъжни да заявим следното: Алекс Колев е лидер на нашия отбор и сега с негова помощ се надяваме на добри резултати през пролетния дял на шампионата. По никакъв начин и на никого не сме го предлагали и не го предлагаме за продажба. От ПФК Левски има едно неофициално обаждане от Даниел Боримиров към Асен Красаславов, с което темата е приключена".

През есенния полусезон 31-годишният Колев отбеляза шест гола в 20 мача в елитното ни футболно първенство и турнира за Купата на България.

През кариерата си Колев е играл за белгийските „Десел Спорт“ и „Геел“, полските „Сендеция“ (Нови Сонч), „Арка“ (Гдиня), „Раков“ (Ченстохова) и „Стал“ (Миелец), казахстанския „Кайсар“ и българските „Ботев“ (Пловдив), „Берое“ и „ЦСКА 1948“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/2/24 08:00

    Този футболист има качества но винаги искал да му подават на него и мислел само за себе си а не за отбора правел е дразги и поради това никъде не прогресира

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.