24rodopi.com/Политика

Вежди Рашидов напуснал партия ГЕРБ, за да може да говори свободно.

Това заяви почетният гражданин на Кърджали в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов".

"Аз имах една шеметна политическа кариера, работих много и останах верен на партията, работих за ГЕРБ честно и почтено. За мен обаче това беше кауза, докато беше кауза. Но аз искам да говоря свободно, като свободен артист, а не да лъжа като политик.

Аз именно затова напуснах, за да мога да говоря свободно. Искам като седна сред хората, да мога да бъда честен. Имам едно име и искам с него да си отида", каза бившият депутат и бивш министър на културата.

Скулпторът отбеляза още, че вероятно повече няма да ходи да говори по телевизионни студия, защото се уморил да говори за политика, която не ражда нищо.

"Аз вече знам, че ще умра тук в България, но децата избягаха от страната, всеки си търси хляба. Аз останах без традицията да се събирам с децата си", сподели Вежди Рашидов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/24 14:27

    Казано точно! Нас, турците в другите български партии извън ДПС, приемат ни дотолкова докато им гледаме в очите, като се изравним започват интригите,а като ги надминем вземат ни главите!А в ДПС да живеят новите комундяги! Ние обичаме СВОБОДАТА!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/24 14:27

    Хайде сега кажи, но честно защо беше верен толкова години и на едната и на другата партия . Интереса, интереса е много важен за теб . Защо хиляди млади хора избягаха от страната , само да си търсят хляба ли . Просто избягаха защото им омръзна да живеят тук и заради твоята партия и нейното управление . Поне веднъж заяви, да и аз имам вина за това ако ти стиска .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/2/24 15:59

    Ако смятате, че се нуждаете от допълнителна подкрепа, помислете дали да не потърсите помощта на терапевта от село Мост, който ще може да ви предложи конкретни стратегии за преодоляване на предателството.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/2/24 07:18

      ХАНС ПОЛ МОСТЪР СЕ ПИТАШЕ: „ТРЯБВА ДА СЪЗДАВАМЕ, ДА ОТРАЗЯВАМЕ ИЛИ ДА ОТКРИВАМЕ?” КАТО ПОЕТ КАК БИХТЕ ОТГОВОРИЛИ?

      Изтриване
  4. Продажник като получаваше милионитеее си мълчеше

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/2/24 18:21

    Вежди,стига си плакал,бе!Сам си потърси това,което намери сега всеки ден хленчиш
    като махленско пале.Скрий се,бе!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/2/24 19:00

    Вежди не си ни интересен вече !!!
    Ерджан ..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/2/24 22:28

    Вежди ако правилно съм разбрал избрали сте Герб заедно с С. С. С. от с. Велешани за да накарате всички да мълчат... само ти и той да
    властвате в Кърджали. Бъди Мъж и кажи истината защо ви изхвърлиха в северния полюс, там е много студено.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/2/24 23:29

    Вежди помлишли продажника от с. Велешани С. С. С....
    по усвояване и двуличност много си приличате. Мисля си също че имате общо минало.
    Господ забавя, но не забравя. Ти си образован човек , нещата ги разбираш с вашите камъни по вашите ненаситени глави.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/2/24 00:13

    Напуснал си герб за да говориш свободно, членувал си за да мълчиш така ли да тълкуваме. Ама ти и земляка ти от с. Велешани Севим Салиф бяхте в небесата. Приказки ли ни разправяхте двуличниси. Господ забавя, но не забравя?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/2/24 08:29

    Политиците умориха хората и ликвидираха държавата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.