24rodopi.com/Политика

"Една Галя от американското посолство в момента управлява държавата, колкото и иронично да звучи. Звъннала е на герберите и ме е махнала от парламента. Отдавна исках да се оттегля от политиката”, коментира в сутрешния блок на бТВ Вежди Рашидов по повод отстраняването му от парламента и от ГЕРБ след скандалното му изказване във връзка със случая „Дебора” (Рашидовите думи в парламента: Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са изнасилени).

„Репликата ми в парламента не беше обидна. Това е професия – хора, които правят любов по интереси. Тя не беше отправена към българските жени и се извинявам, ако някой се е обидил. Не прави чест на журналиста, който го е уловил това“, каза почетният гражданин на Кърджали.

„Театрите на лидерите в парламента нямат край. Един спектакъл. Аз съм за това да има мир. Когато такива хора, които управляват държавата, се карат публично, това не е добре за обществото. То плаща фактурата на тези скандали. Като големи мъже, хубаво е да наведат глави и да се смирят. Това е по-полезно за нацията”, смята бившият културен министър.

И още: „Не мога да анализирам Делян Пеевски. Навремето бях голям критик. Сдобрихме се в парламента. Нямаме война с него. Той е прагматично и умно мислещ човек“.

По думите му, цитирани от novini.bg, сглобката е лошо сглобена.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/2/24 09:41

    Това е маана, ако не беше това, щяха да ти намерят кусур/на носа ти има косъмче,шпионин,... /защото си достоен български гражданин ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/2/24 16:12

      To pa edin Türk... koito vıobste ne smetan za takıv v KIRCAALİ...

      Изтриване
    2. Анонимен3/2/24 06:01

      Кви турци,кви пет лева. Митхат паша си го е написал.

      Изтриване
  2. Анонимен2/2/24 09:44

    а ти колко си долен отдвна трябваше да те махнат закри единственото читалище в кърджали с името на майка ти кво чакаш от този човек!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/2/24 10:11

      Стига с тоя коментар за читалището и театъра! Görende decek çok tiyatroya gidiyor türkler Kırcaalide!!!

      Изтриване
  3. Анонимен2/2/24 11:00

    този е един интересчия и нищо ама нищо повече. драпа за държавен пост но вече е абсолютна химера. по случайност стана на държавна хранилка и това беше поредната грешка на отделни лидери които лансират отделни индивиди без никакво покритие за управленци. оставаш си със спомените които не ги заслужаваше.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/2/24 13:15

    Интересчия, търси спокойна държавна службица.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/2/24 13:47

    Айде бе,галя от посолството била го махнала от парламента,тука вече съвсем прекали с глупостите си

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/2/24 16:11

    Този е комунистически възпитаник . Колко много му даде партията майка само . Ако не беше тя сигурно в Димитровград щеше да прави само грънци .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/2/24 16:54

    Абе аратлик,щом една калинка те е махнал от софрата защо се сърдиш на Бойко?
    Иди му целуни ръката на вожда,че може да те уреди някъде.Да не плачеш вече!
    Смешко!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/2/24 12:20

    Когато беше по върховете да не би сринка ти да управляваше държавата НЕБЛАГОДАРНИК. Никога не е късно да ти видят истинското лице.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/2/24 13:07

    Измислената митична "една галя", никой не я е виждал, няма фамилно име, но всеки се оправдава с нея.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.