24rodopi.com/Общество

„Видяхте поляната на зелено. До Водното огледало, и не се замислихте! Път дотам няма! Ало, добър ден, откъде идвате, от баирите ли? Кой ще ви направи път, инвеститорът ли? Той гаражи не прави, показва ви паркинга на съседния панелен блок, и ви казва „Ще паркирате там“.

Трябва да сте пълни колибари, че да се съгласите на подобна сделка, пък после Общината била виновна, че нямало път“, казва възмутен жител на кооперация в най-големия квартал в Родопите-„Възрожденци“. Осем блока са вдигнати около неговия, но няма паркоместа. И всички автомобили са на улицата или на паркинга на неговия блок.

По-надолу пък асфалтът прелива в някакъв сокак, който води до нови строежи…

Целия текст четете в новия брой на „Родопи voice“!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/2/24 09:37

    Много е лесно да дойдат от селата и да се интегрират в града простия си прост да се върнат от къдеса си дошли

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/2/24 11:35

      Щом са колибари, тоя лаф е към Ардино.

      Изтриване
    2. Анонимен16/2/24 13:09

      Не говори, устата ти мирише на нафта

      Изтриване
  2. Анонимен16/2/24 09:44

    А кой е дал разрешително за строеж общината,е кво правим щом са дали разрешително за строеж значи и пътя ще построят сике сике

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/2/24 10:49

    Тур**а му работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.