24rodopi.com/Общество

Затвореното летище край Кърджали, Общинската горичка, язовирната стена, Прилепци, районът под ОЦК, Кьосевският залив, черният път между Панчево и Гъсково, старият път за Момчилград…

Това не са туристически дестинации, но са често посещавани. От любителите на „кърската любов“. Кър няма, ни поле, а цялата романтика е по автомобилите. Най-често избираните места за евтин секс. „Правим любов, а жената наблюдава залеза над язовира, каква по-добра романтика?“, споделя пред екип на 24rodopi.com опитен в избора на подобни места любовчия от Кърджали. Не му трябва да плаща за хотел…

Край затвореното летище пък е пълно със захвърлени кондоми, „мокри кърпички“ и прочие.

Не само нощно време „оживяват“ подобни места.

„От няколко месеца полянка под „Сердика“ се използва за сексуални дейности. Идват автомобили, върши се работата и потеглят. Особено един черен джип. По два пъти в седмицата идва. Все по обедно време. Между 12,30 и 13,10 часа. Клати се цялата кола, посред бял ден. Явно си мислят, че от блоковете не може да се види какво става на полянката“, коментират за 24rodopi.com живеещи в първите блокове на „Възрожденци“.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/24 18:29

    Липсва им първите седем години
    И вкъщи са така сигурно като си свършат работата боклуците хвърлят по средата на стаята или през терасата трябва да се глобят боклукчиите

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/24 18:55

    Хаха оставете хората да се размножават

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/24 21:24

    Тука и в хижата Момчилград същото😡 Обедно време идват не се срамуват тия младежи правят върху камъка любов от квартала всичко се вижда после се прибират към 5 часа сигурно майките и бащите им се прибират от работа да не видят
    НАМЯТТТ СРАММММ😡

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/2/24 00:19

    И после лаймска болест от кърлежи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/2/24 06:48

    Живее му се на народа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/2/24 08:44

    къде има в Кърджали котаранки, преди имаше до автогарата и жп гарата, а сега къде ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/2/24 13:40

    Забравили сте връх Иванци и пътя към него Ха,ха,хаа.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/2/24 14:50

    Мъжете на гурбет ,някой трябва да ги чеши тия жени

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/2/24 15:20

    Правете любов,а не война.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/2/24 15:37

    Къде са тези патета че един приятел ми пита

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.