24rodopi.com/Спорт

Късметът пусна топката в краката на Станислав Иванов, който се озова сам срещу вратаря на ЦСКА Бусато, но най-слабият нападател на „Арда“ вместо да подаде на съотборник в близост (двама бяха в стрелкова позиция) или да финтира „червения страж“, шутира в обсега му и ударът бе париран. Това се случи в 38-мата минута и при евентуално изравняване можеше да се случи всичко в този четвъртфинален мач за Купата на България, игран на националния стадион „Васил Левски“, но...

ЦСКА – „Арда“            1:0 (1:0)

голмайстор: 1:0 Амос Юга 19

След гол на Амос Юга отборът ЦСКА-София се класира за полуфиналите в турнира за купата на България. Единственият гол падна в 19-ата минута след изпълнение на заучено положение. Хайнц подаде по земя към Линдсет, който с пета продължи към вратарското поле и непокритият Амос Юга лесно се разписа за 1:0.

„Арда“: Анатолий Господинов, Деян Лозев, Пмален Крачунов, Джелал Хюсеинов, Принц Окезие, Илия Юруков (69-Иван Тилев), Лъчезар Котев (86-Борис Тютюков), Станислав Иванов, Борислав Цонев (46-Абубакар Тунгара), Иван Коконов (59-Ел Мами Тетах) Тонислав Йорданов

"Създадохме твърде малко в атака и това беше проблема днес. Имаме всичко на всичко една чиста ситуация. В другите моменти стигахме до 30-ия метър и не успявахме да завършим. Освен това допуснахме елементарна грешка при техния гол. Знаехме как изпълняват това статично положение, от което отбелязахме, но бавно реагирахме. Но това което видях е, че е спаднало самочувствието на отбора. И вероятно на това се държат тези грешни решения. Нормално е да няма самочувствие с тези резултати. Има върху какво да се работи", заяви след мача новият старши треньор на „Арда“ Николай Киров.

Чака ни доста сериозна работа, каза наставникът. „Във футбола често влизането на нов треньор в отбора носи импулс в първите мачове. Дай Боже да е позитивно идването ми. Днес не беше, но дано е такова в следващият мач. Но има и притеснение и пренастройване, когато има смяна на треньора", допълни Киров.

Ние сме длъжни да се борим за 7 място, каза наставникът.

След първата фаза в първенството на елита 6-те отбора се разделят в три подгрупи. Победителят от тази за 7-10 място ще играе допълнителен плейоф за място в Лигата на Конференциите през лятото с четвъртия. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/24 20:29

    Много точен и обективен коментар на Н.Киров след мача.Отбора е обезверен,без самочувствие,без точни решения в решаващи ситуации.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/24 20:37

    Махането на Тунчев много закъсня,отбора е изпаднал в дупка и Киров с много усилия ще вдигне формата на играчите,а няма време, предстои серия от важни мачове които трябва задължително да спечелим

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/24 20:43

    По-добър мач за Арда,но отново нищо в атака.Трябват голове срещу Пирин.Кой ще вкарва като Йорданов,Тетах и Ст.Иванов са кръгла нула .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/24 20:47

    Трагична защита,слаба халфова линия,беззъбо нападение.Това е Арда в момента.Треньора не играе.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/24 20:51

    По слаба Арда отдавна не е имало.Продаваш най-добрите.
    Защо?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/2/24 20:54

    Крачунов и Хюсеинов играят руска рулетка.Всеки момент могат да сгрешат фатално .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/2/24 21:12

    Трима човека от Арда стояха пред празната врата на ЦСКА но Ст.Иванов с космическата заплата не пожела да ги види!Как да успеем след такъв егоизъм?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/24 21:59

    Е и? Сменихме треньора,отбраната слаба нападението ялово! Така ще е като продаваме читавото скъпо,а вземаме боклук евтино! И после искаме треньора да оправи нещата.Политика на частника! Ако искате, иначе ходете за риба!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/2/24 22:55

    Ееее тунчо тунчо виждаш ли какво си направил за Арда.Ти не си за големи отбори , иди да тренираш себеси.После ела да научиш от майстора Белия как се става голям трениьор . 2 години само си взел заплатата си за Арда грам файда не си имал......

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/2/24 07:22

    Предстои поредица от 5-6 мача които Арда задължително трябва и може да спечели.Дано Киров успее да вдигне отбора.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/2/24 08:49

    И все пак гледаме напред с оптимизъм

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.